Bestelling was goed bezorgd en ook erg snel. Ook een mooie en duidelijke website. Ook heeft de website een leuke forum waar je veel informatie kan vinden wat betreft het wassen en poetsen van auto’s

Juiste producten en snelle levering

Juiste product makkelijk te vinden op site en afhandeling en levering snel zoals aangegeven

Snelle verzending, top

Super snelle levering

Goed verpakt en snelle levering!

Gewoon goed

Zeer goede ervaringen met carclean. Goede prijs kwaliteit,snelle levering.

Tevreden

De prijs was zeer gunstig. Ook mooi dat ze een fysieke winkel hebben waar je langs kun gaan om advies te krijgen.

Goed, snelle levering!

Het bestelde product 303 waas snel geleverd. Gelukkig had dit bedrijf ze nog op voorraad.

Wat een top (web) winkel!

Een tijdje zitten twijfel over een dure aankoop van een hogedrukreiniger. Meerdere keren via de chat en whatsapp contact gehad om advies, en iedere keer vriendelijk geholpen met goed, degelijk advies. Uiteindelijk was een van de onderdelen kapot bij levering, en voordat ik antwoord terug kreeg was er al een pakket onderweg met vervangend onderdeel. Toppers zijn jullie en kan jullie alleen maar aanbevelen, en zal hier zeker terug komen voor mijn auto detail producten

Bestel hier regelmatig, altijd supersnelle verzending en nooit issues gehad. Af en toe zit er een sample product bij de bestelling, altijd leuk!

Very nice!

Very nice website and experience. Fast shipping(next day received), and also with every order there was a small gift (big microfiber towel worth 8€). Very satisfied and will order again!

Kwaliteitsspul!

Goede site met heel veel artikelen. Soms is het lastig het juiste artikel te vinden, daarbij zou een tutorial behulpzaam zijn.

Kwalitatief goede service op alle vlakken!

Snelle verzending, goed ingepakt. Bij contact met de klanten service ook goede antwoorden op vragen die gesteld worden.

Een webshop met service

Wanneer er iets niet helemaal goed loopt met de betaling, wordt er snel gereageerd en geanticipeerd voordat het echt kan mislopen (in dit geval een dubbele betaling & bestelling).

Geen ***koek maar perfecte service

Snelle eerlijke service aan geen te gekke prijzen. Ik ben fan en kocht er al meermaals.

Toppers!

Ontzettend fijn bedrijf met super service. Duidelijke en overzichtelijke website. Steeds als ik iets nodig heb voor de auto komt het bij Carclean vandaan.

Perfect zoals altijd!

Alles werd op tijd geleverd, klantendienst is zeer behulpzaam.

Groot assortiment snel geleverd!

Ruim assortiment met een super snelle levering! Top!

Eenvoudig online besteld en snel geleverd. Kreeg er ook nog een mooie Microvezel poetsdoek bij. Top service.

Goede produkten service en uitleg

Meedenkend personeel en goede service en uitleg van produkten.

Super vriendelijke mensen en perfecte producten :)

Super vriendelijke mensen. Bestellen en afhalen beide mogelijk. Goeden producten. Zeker een aanrader. ;)

Snelle levertijden

Goede productenbeurs snelle levering

Topservice!

Super fast delivery to Germany

Zwischen Bestellung und Ankunft lagen gerade mal 2 Tage. Super verpackt und alles einfach und unkompliziert. Werde wieder bestellen

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs