perfect

Alles goed.

Goede producten snel geleverd

Schuimpistool werktperft. Zeer goede schuimvorming

Uitgebreid assortiment en snelle verzending

Carclean.com heeft een waanzinnig uitgebreid en compleet assortiment. Sinds ik ben begonnen met de verzorging van mijn auto, bestel ik al mijn producten bij hen. De afbeeldingen/video’s van de producten komen altijd overeen met de daadwerkelijke levering. Zending altijd snel zoals beloofd en ook wanneer er iets mist wordt dit de volgende dag direct nagezonden. Fijn bedrijf en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Altijd ok

Altijd ok. En tref zeker voor product keuze.

Produkten keurig snel geleverd.

Makkelijk online te bestellen en keurig snel geleverd.

Perfect bezorging en goede website

Gewoon perfect

Snelle en goede levering

Wat extra's bijgeleverd..... leuke verrassing

uitstekend

Snelle levering, goeie kwaliteitsproducten, goeie service.

Altijd mijn bestelling keurig en op tijd ontvangen met een leuk extraatje

Ben reeds enkele jaren trouwe klant bij Carclean en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. De website waar je een enorme keuze aan producten hebt EN ze de volgende dag ook effectief aan je voordeur hebt staan. Ik heb nog nooit een bestelling te laat of onzorgvuldig ontvangen. Ook zeer vlotte en vriendelijke communicatie met de klantendienst wat tegenwoordig ook al een zeldzaamheid is. Wanneer vrienden en kennissen vragen waar ze best hun producten aankopen verwijs ik hun altijd door naar carclean.com. Kortom, wil je een ruim assortiment aan poetsproducten hebben tegen een superprijs met een super klantenservice dan kan ik je geen ander bedrijf aanraden dan Carclean!

Wat een service!

Mijn bestelling was zoek geraakt bij PostNL. De wijze waarop Carclean dit heeft opgepakt en opgelost is van grote klasse! Wat een service!!

Prima bedrijf, goed uitgebreid advies, enthousiaste mensen

Eigenlijk wat hierboven al staat, maar dan uitgebreid. Jaren geleden een DAB500 poetsmachine hier gekocht met alle benodigdheden. Nu wilde ik voor de moeilijk bereikbare plekken een kleine variant hiervan hebben, uiteraard gekocht en ik kreeg een uitgebreid advies. Zeg maar een mini-cursus detailen.

Goede service en snel geleverd!

Altijd goede service en prima producten

Zeer tevreden met de kwaliteit producten van Carclean. Advies is men altijd bereid te geven als je meer info wilt over de verschillende producten. Vol vertrouwen kun je hier bestellen.

Altijd top.

Vlotte levering. Producten zo goed als altijd in voorraad. Correcte prijs. Goede kwaliteit. En altijd een extraatje bij de bestelling, top!

Zeer snelle service.

Al jaren mijn detail webshop

Al jaren koop ik mijn producten bij carclean, goede professionele producten altijd een goed advies en snel geleverd. Top bedrijf.

Alkes was perfect

Snel, goed advies

Goede producten en verstand van zaken!

Fantastisch!!

De bestelling is altijd op tijd geleverd!! Carclean al jaren mijn vaste adres voor auto verzorgingsproducten!!! En de keuze is reuze

Top service aardig personeel

Snelle lever service en als je wat moet afhalen wat je snel nodig heb kunnen ze je altijd helpen en te woord staan plus heerlijke koffie daar !

Snelle levering en prima producten

Zeer tevreden over de aangeboden producten en de snelle levering en service!

Helemaal goed kan niet beter

Goed en snel verzonden

Goed ervaring

Snel geleverd. Goed assortiment

Goede spullen en snelle levering

Sinds een jaar koop ik mijn autodetail spullen bij jullie en ben daar zeer tevreden over. Duidelijke website, groot assortiment, goede kwaliteit en snelle levering.

Kwaliteit producten, netjes verpakt. Goeie bezorging. Top dus !

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs