Goede service en op tijd ontvangen

Correcte afhandeling van de bestelling en levering

Zowel de bestelling, verpakking als levering waren in orde

Super geregeld

Snel afgehandeld en afgeleverd. Dankjewel

Alles keurig verpakt en snel geleverd.

Ik heb al meerdere malen besteld bij deze webshop, alles wordt keurig verpakt in een stevige doos. Levering was al de volgende dag, zoals vermeld op de website. Ik had de bestelling aangevuld met iets kleins voor gratis bezorging vanaf 50 euro. Mijn bestelling was zelfs voorzien van een gratis geurkaart voor in mijn auto, een leuke attentie.

Top zoals altijd.

Een paar zaken besteld en ‘s anderendaags al in mijn bezit , keurig verpakt. Is gewoon een topzaak.

Ervaren verkopers.

Die mensen weten waar ze over praten. Geen ***verhaal. Gewoon eerlijk advies . Zo hoort het. Superrrrr. Tot snel. Collinite 845 gaat best snel op als je stevig aan het poetsen gaat. Tot snel ;-))

Overzichtelijke site met prima producten en beoordelingen.

Contact en informatie is prima. Wat ze beloven komen ze ook na. Meer dan te tevreden.

Prijzen zijn ok,snelle levering

Go-to zaak voor auto reiniging

Hele prettige webshop, en als het nodig is ook uitmuntende service. Ik denk zo ongeveer het beste assortiment in poetsland, en ook heel veel info en tips te vinden op hun forum.

Topservice! Kwaliteitsproducten!

Producten snel en goed ontvangen. Producten zoals omschreven.

Altijd tevreden over carclean.

Uitmuntend.

Goede uitleg,top service,vriendelijk en vakkundig personeel. Ook de winkel is uitgebreid met professionale producten.

Super, zelfs een gratis polijstdoek gekregen.

De enige site waar ik detail spullen voor mijn auto bestel!

Tevreden

Tevreden

Producten van kwaliteit en snelle service!

Snelle verzending. Concurrende prijzen

Bestel al jaren bij dit bedrijf. Verzendkosten lager bij grotere bestelling, wel zo eerlijk. Zoals als gezegd snelle verzending en concurrende prijzen

Gewoon uitstekend!

Zoals altijd zeer snel geleverd, en goede producten! Zeer tevreden, ga zo door!

Alles netjes verpakt, en snelle service

Alles was top!

Het product doet waar het voor bedoeld is. Snelle levering.

Super service , snel en correct

Alle producten zijn goed en zeer snel toegekomen , perfect verpakt. Meer moet dat niet zijn.

Prima assortiment.

Verschillende artikelen al besteld bij Carclean, snelle verzending en altijd leuk als je een gratis artikel er bij krijgt. Ik ben een vaste klant geworden.

Correcte verwerking en snelle levering

...

Goede ervaring Product past qua prijs en levertijd

Ik bestel hier regelmatig. Mooi breed aanbod Levertijden prijs ok

Fijne winkel

Goeie webshop, duidelijke omschrijvingen van producten, al dan niet met filmpjes. Bij vragen of problemen word je goed en snel te woord gestaan.

goed voor elkaar

topservice.