Snel geleverd en goede service!

Ik had na levering een vraag over de aansluiting van een bijgeleverde hogedrukslang van mijn aangeschafte AVA hogedrukreiniger. Telefonisch snel en kundig te woord gestaan door Dennis. Erg klantvriendelijk en kundig!

Geweldig. bestelling kwam snel binnen.

Product is echt geweldig. De auto voelt glad aan.

Carclean zegt wat ie doet en doet wat ie zegt.

Netjes de spulletjes geleverd; snel, compleet en correct. Zelfs een cadeautje erbij gedaan. Dat is een leuk gebaar.

Tof, leuk bedrijfje.

Tot op heden altijd een vlotte samenwerking gehad met Carclean. Als er een probleem is zoeken ze samen voor een correcte oplossing. Top!!

Had wat vragen over wat producten, Via fb chat zeer goed geholpen geweest Top

Groot assortiment aan producten

groot assortiment aan producten en makkelijk te bestellen.

Duidelijk, nette verzending, kennis van zaken!

Goede en duidelijke dit, wordt goed verpakt verzonden, een leuke extraatje bij je bestelling en bij vragen een snel, duidelijk antwoord.

Je woord goed geholpen

Ze verkopen goed spullen. En woord goed geholpen

Goeie producten goeie service

Mooie zaak waar je goed geholpen wordt

Personeel denkt mee en zoekt, indien nodig naar andere mogelijkheden

Super bedrijf

Via een kennis voor de eerste keer kennis gemaakt met het bedrijf. Super enthousiaste vakmensen. Goede uitleg rondom materialen en onderhoud van de auto. Ook vooral heel eerlijk over wat in deze fase wel en nog niet noodzakelijk is om aan te schaffen. Ik kan car clean zeker aanraden!

Heel vlotte bestelling en levering, goede producten

De bestelling ging vlot, goede webshop. Goede producten. Zeer snel geleverd en alles mooi verpakt. Enkel positief nieuws.

Fijne webwinkel waar ze alles hebben en waarbij bij elk product een passende beschrijving + advies wordt gegeven. Enorm fijn!

Snel en correct

Fantastische webshop

Uitmuntend in de klantenservice, breed assortiment, goede kwaliteit. Zeer vernieuwend op detailing gebied. Zeer klantvriendelijk en uiterst behulpzaam!

Waarom niet in Nederlands deze communicatie

denken jullie dat ieder mens op de wereldbol de Engelse taal machtig is ? mebie op Tiktok wel mvg DD

snel en efficient

snel en efficient

Ruime keuze, eerlijke prijzen en snelle levering.

Ik koop vanaf nu altijd hier!! Top service en veel keuze aan eerlijke prijzen.

Kundig advies, mooie en goede producten en fijne mensen!

Je merkt dat je terecht komt bij auto liefhebbers met het hart op de goede plek. Goede producten, breed assortiment en nette prijzen.

Gewoon goed

Vlotte levering en gezien de drukke periode snel geleverd

goede service, snelle levering

"vandaag besteld morgen in huis", was van toepassing op mijn bestelling, zelfs een paar dagen voor kerstmis!

Toppie

Zeer goede ervaring met deze firma. Al enkele bestellingen geplaatst en zowel communicatie als producten en levering, top!

Goede omschrijving van de producten, Snelle en correcte levering.

Super service

Snelle franco levering

Makkelijk aan te brengen ook al je het nog nooit heb gedaan even een filmpje bekijken en het lukt je.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs