Over Carclean meer dan tevreden, over de bezorging wat minder te spreken.

Al járenlang vaste afnemer bij Carclean. En als je dus al jaren hier spulletjes koopt, dan doen 'ze' het dus gewoon goed. Voor mij alleen maar louter positieve ervaringen met Carclean zelf. Adviezen top, makkelijke en fijne manier van communicatie, de manier van inpakken altijd prima, doorlooptijd ook prima (je weet gewoon, althans: je moet gewoon snappen, dat bij acties dat het langer kán duren). Echter, en dat wordt hier al meer genoemd, Carclean kan het niet alleen en moet dus samenwerken met partners zoals PostNL. En daar wringt de schoen wel een beetje. Mijn pakketje is meer dan 10 huizen verderop bezorgd, terwijl het label gewoon leesbaar was, adres was gewoon goed, maar de bezorger snapte er geen moer van en heeft het toen maar gewoon ergens achtergelaten (misschien dan maar niet alles blindelings op de navigatie, maar gewoon je verstand eens gebruiken...). Gelukkig wel snel met PostNL kunnen achterhalen/oplossen, maar dit is gewoon niet acceptabel van PostNL. Dus vandaar deze keer geen 10 maar een 8. Carclean kan natuurlijk niet het gepruts van PostNL voorkomen/oplossen, maar ja ze doen er wel zaken mee. P.s. dit was géén BlackFriday/Sinterklaas-/kerstperiode bestelling, mocht iemand denken bij deze review dat dit dus tijdens een algehele drukke periode was.

Uitstekend advies, top producten en zeer snelle verzending

Ik twijfelde welk product ik het beste kon kopen en appte met Carclean. Binnen 10 minuten had een een duidelijk en onderbouwd antwoord van een expert. Zo fijn! En de volgende dag kon ik er mee aan de slag met een geweldig resultaat. Echt top!

Keurig opgelost

Kwam voor een aanbieding die op site stond. Helaas niet op voorraad waardoor de aanbieding ook niet klopte. Dit is keurig opgelost en ben tevreden met de producten naar huis gegaan. Zeker een reden om terug te gaan.

Duidelijke beschrijving, heldere communicatie en fatsoenlijke prijzen. Ik ben tevreden!

++++

++++

Goede service en snelle levering

Tevreden met de afhandeling van mijn bestelling en de snelle levering

De beste onderhouds, kuis, bescherm producten voor je wagen aan correcte prijzen!

Groot aanbod

Groot aanbod voor auto enthousiasten

goede producten voor een goede prijs en snel geleverd.

Goede producten voor een goede prijs en altijd snel geleverd.

Ik ga hier vaker bestellen!

Erg fijne website waar alles mooi overzichtelijk in staat. Producten zijn snel te vinden en de selectie van merken vind ik fijn. Bovendien snel geleverd.

Snel en vriendelijk

Volgende x zeker weer

top

Volgende dag geleverd! zelfs met een kleine verrassing erbij! ga zo door!

Prima, ruime keuze en snelle levering!

Goede kwaliteitsprodukten en fijne website met snelle levering. Aanrader!

Top bedrijf

Voor iedereen die zijn auto vertroetelt is dit de pace to be

Top bedrijf

Ik koop hier al enige tijd mijn spullen, bij een vraag krijg ik een goed en duidelijk antwoord. Vriendelijk personeel.

Duidelijke omschrijving en reviews van producten en makkelijk en snel bestellen en levering.

Zie titel

Super geregeld

Prima levering

Altijd netjes op tijd de producten afgeleverd.

De keuze van de producten die ik nodig heb is altijd groot.

Altijd een goede ervaring, snelle levering en stevig verpakt. Ook vaak scherpe prijs. En is er een probleem het wordt zo snel mogelijk opgelost. Echt top

Overzichtelijke website, snelle levering en goed verpakt!

Eerste bestelling geplaatst na aanraden van mijn broertje, werkt in de garage. Goede producten, veel variatie in het assortiment en het belangrijkste: goed overzichtelijk op de website te zien. Het enige wat mij op viel was dat de label 'op voorraad' rood is gemaakt, in plaats van groen, dat zou handiger zijn (komt ook positiever over). De label 'niet op voorraad/out of stock' in het rood was al wel in het rood aangegeven, handig! De bezorging van het pakket was sneller binnen dat ik had verwacht (volgende dag al bezorgd bij een afhaalpakketmachine). Ook was de doos/het pakket precies goed voor de producten, dus niet te groot en goed verpakt. Heel fijn en ik kom zeker terug voor een volgende bestelling. Ook raad ik deze website aan bij mijn vrienden, familie en collega's. Dank jullie wel!

Div spullen besteld snel en zorgvuldig geleverd

Altijd perfect

Goed assortiment en snelle levering

Geweldig!!

Me broer geniet er van, hij is er heel blij mee

Zeer professioneel bedrijf

Ik kom hier graag voor mijn was-, polijst- en poetsmiddelen e.d. De mensen van het bedrijf geven altijd uitgebreid uitleg over de spullen die ze verkopen, het is ook fijn dat wat ze aanbieden echt op voorraad is. Zeer professioneel bedrijf dus, aan te raden!

Professioneel en behulpzaam

Gaat bij hun niet alleen om het geld, maar ook om klandizie en goede producten die doen wat ze moeten doen.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs