Breed assortiment, fijne producten, snelle levering

Bestel al jaren bij carclean.com. Breed assortiment dus voor ieder wat wils. Website is overzichtelijk en service is goed. Soms wat prijzig.

Goede en vlotte levering

Geen ervaring met de producten aangezien ze al cadeau voor iemand anders waren.

Snelle levering, fijne website

Bestelproces werkt prima, communicatie prima en snelle levering.

Wederom uitstekend

Hoewel Carclean aangaf dat het langer kon duren tijdens Black Friday (wat ik geen probleem vond uiteraard) hadden ze het pakketje op zondag al aan de bezorgdienst overgeleverd! Ronduit super.

Goed alles op orde zeer snelle afhandeling

Goede afwikkeling en service

Snelle levering; goede producten. De expert als je je auto goed wilt schoonmaken.

Duidelijke site, goede hulp via Whatsapp. Heel zonde dat de winkel alleen doordeweeks open is ivm omstandigheden.

Had per ongeluk een item via de webshop dubbel besteld. omdat ik toch in de buurt moest zijn, item meegenomen naar de fysieke shop. Omruilen zonder dat ik de bon bij mij had totaal geen probleem. Hierdoor direct ook nog wat andere producten aangeschaft.

zeer goede service.

paketje mooi op tijd aangekomen en zeer goede producten mogen ontvangen.

Top producten

Top producten

top

top service

eerste ervaring en direct tevreden

Via een vriend ben ik in contact gekomen met jullie. Heel tevreden wat jullie allemaal hebben Enigste misschien dit: als iemand zonder ervaring mag er iets meer uitleg gegeven worden bij de verschillende producten. (bvb er staat wel uitleg bij overal, maar zo is ieder borsteltje wel goed eigenlijk terwijl er toch onderscheid moet gemaakt worden, niet alleen in prijs)

Duidelijke site

Duidelijke site. Ruime keuze aan produkten en ook best snel geleverd ondanks blackfriday actie en drukte

Duidelijke site en snelle levering

De producten hebben een duidelijke omschrijving wat het product is en hoe het gebruikt kan worden. De bestelling wordt snel geleverd en bij wat grotere bestellingen krijg je vaak een artikel gratis. Dat is altijd een verrassing en daarmee voel je jezelf als klant extra gewaardeerd.

Weten waar ze mee bezig zijn...

Ik ben met jullie in contact gekomen via een werkcollege.Steeds correct met wat ik bestel en op tijd.Aan merken keus genoeg....uitleg vragen over iets geen probleem.Ik kan niet alles bestellen naar waar ik op zoek ben wat niet erg is...raad jullie zeker aan diegene die ook de microbe hebben te pakken gekregen om eens een kijkje te nemen op de website.

Super leuke Black Friday acties

Niet zomaar korting, dan ken je CC niet. Diverse acties over tijdperiodes op vrijdag en zaterdag. Daarnaast acties met merken en beperkte aantallen producten tegen waanzinnige prijzen, de laatste voor de die-hard webshoppers.

Dit is de winkel om alles aan te schaffen wat je nodig denkt te hebben om jouw auto flink te verwennen. Carclean biedt een enorm scala aan producten met voor elk wat wils en heeft vaak leuke en interessante acties. Jouw gekozen producten worden snel en goed verpakt verzonden en als de bezorgdienst meewerkt kun je de volgende dag lekker aan de slag.

Snelle en goede levering ontvangen alsook een vriendelijke klantenservice.

Snelle en goede levering ontvangen alsook een vriendelijke klantenservice. Zeker een aanrader.

Geweldige webshop voor car detailing producten!

Mijn detailing producten koop ik altijd bij Carclean.com, omdat zij een breed aanbod hebben en eventueel beschikbaar zijn voor advies. Tevens zijn de prijzen ook prima. Als laatste vind ik het geweldig om zo nu en dan een een presentje bij mijn bestellingen te ontvangen!

Snelle levering, goede prijzen

Alles prima.

Snelle levering, goed verpakt

Bestelling gedaan, snel geleverd met track-trace code. Goed verpakt.

Q²M Wetcoat top product

Geweldig product dat je enkel moet aanbrengen op gewassen wagen. Opsprayen, afspoelen en klaar. Wagen weer beschermt voor enkele maanden. Top product. Een aanrader

Ervaring met carclean iedere keer top, ik krijg geleverd wat ik besteld heb + een extraatje. En ondanks dat ze aangeven dat het tot 5 dagen kan duren voordat ze iets versturen, sturen ze alsnog een mail dat het vandaag (de eerste dag) niet gelukt was om het op te sturen, toch een kleine reminder dat ze je niet vergeten zijn.

Blij met de producten, maar........

Met de Black Friday e.e.a. via de webshop besteld. Netjes bericht gekregen dat ik 2 bestellingen kon ophalen, maar miste er nog eentje. Daar op de volgende dag een bericht dat de bestelling niet geleverd kon worden en dat kon nog wel eens lang duren. Product is Engels en vanwege de Brexit duurt het langer voordat de voorraad weer is aangevuld. Er is toen geen ander voorstel gedaan om het gemis te compenseren. Kon mijn geld terug krijgen en dan wanneer het produkt weer aanwezig is met de korting opnieuw aanschaffen.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs