Top bedrijf

Snelle bezorging Top producten Goede prijzen

bestelling zonder problemen

goede site. scherpe prijzen, groot aanbod

Snel en netjes geleverd

Goed assortiment, duidelijke omschrijvingen en snel geleverd

Super goed geholpen

Bestellen ging vlot maar ik bleek na het plaatsen van de order een artikel te zijn vergeten. Dat werd na een enkele e-mail vriendlijk en behulpzaam goed opgelost. Verzendingen waren netjes op tijd, goed verpakt. Je maakt het wel eens anders mee, maar het bestaat dus nog wel.

Snelle service en verzending

Snelle verzending en service van carclean.

Fantastische producten om men autootje te laten blijken ken

Mijn ervaring met de carclean is 1 woord.... TOP.

Product snel geleverd

Fijne correcte snelle afhandeling.

Top service!

Super goed geholpen en neemt de tijd voor je

Met zoveel merken heb je zoveel vragen.Je gaat naar huis met spullen die je echt nodig hebt met goed advies.Winkel zag er top uit.

Super goede service en mooie producten

Goede service duidelijke uitleg en mooie producten met mooie reviews

supersnelle en correcte levering

supersnelle en correcte levering

Oké

Goede service snelle handelen

Fijne winkel om verschillende auto detail en onderhoudsmiddelen te kopen. Er is altijd tijd voor goed advies door vriendelijke medewerkers. Ook de workshops zijn goed georganiseerd en hier wordt duidelijk uitgelegd hoe je aan de slag kan gaan met je auto. Hier blijf ik iig terug komen om producten aan te schaffen, ga zo door Carclean.com!!

Top!!!!

Erg duidelijke website, groot aanbod en een erg snelle levering! Persoonlijke toutch door een staaltje te voorzien bij de bestelling. Kortom ik verander nooit meer!

Keurige levering

Alles netjes verpakt. En nog een paar poets schijven kado gekregen

Top bedrijf

Helemaal top!

Probleemloos

Ik zal zeker vaker terugkeren naar Carclean.com

Goede producten, dito service!

Fantastisch geholpen, veel kennis, mooie producten.

prima voorgelicht

Fijne deskundige verkopers,denken mee.

*****

*****

Primagoed

Nette prijzen, uitmuntende ondersteuning en snelle levering

Ben nu 17,5 jaar klant bij CarClean en heb daar nog nooit een miskoop gedaan. Service staat bij hun voorop. Door hun ruime assortiment adviseren ze het beste product adviseren zonder dat dat het duurste product hoeft te zijn. Ze staan altijd klaar voor extra uitleg of advies en hun prijzen zijn zeer concurrerend.

Wat een super team staat er achter de naam carclean zo professioneel jullie hebben op alles een antwoord de zaterdag was goed geregeld alles werd goed uitgelegd ook op YouTube zijn jullie filmpjes interessant en wederom goede uitleg ik vond het ook even gezellig om met jullie te spreken en om jullie te zien dit vooral omdat mijn bestellingen altijd via internet doe ook hier blinken jullie in uit ik zeg jullie zijn met zijn alle een TOP TEAM gr Jurgen

Super bedrijf

Fantastisch geholpen ,top producten en eerlijke adviezen., En hele vriendelijke medewerkers en leuke workshops en evenementen.

Snelle levering en duidelijke site,bestellen gaat zeer gemakkelijk.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs