Black Friday toch snel geleverd.. Prima service altijd.

Black Friday toch snel geleverd.. Prima service altijd.

Wederom goec

Produkten.zijn goed te vinden op de site bestellen gaat erg eenvoudig met je acouny. Levering gaat met track trace zodat je weet wanneer je zending komt.

Zoals beloofd

Top spul

Zoals beloofd

Top spul

Alles op voorraad en snel geleverd En netjes verpakt

Prima webshop en snelle levering

Top service zoals altijd!

Vaste klant bij CarClean, altijd top service! Vooral rond de dagen met black friday hadden ze super goede acties waardoor het super druk was en er wat mis ging met de site maar ze hebben het geweldig goed opgelost! Super gedaan CarClean, vaste klant was ik al maar super tevreden met jullie goede service!

Pimus..

Gewoon de beste op alle vlakken; zowel qua producten en kennis als op commercieel vlak.....

Pimus..

Wederom goed bevallen

Ondanks de black friday drukte, toch nog best snel verzonden. Het was duidelijk aangegeven dat de verzending mogelijk later zou zijn in verband met de drukte (zowel op de website als in de orderbevestiging). Alles netjes, stevig verpakt. Wederom prima!

Altijd goed, ruime voorraad, snel met leveren

Carclean is één van de weinige die Dodojuice op vooraad hebben, dus vandaar dat ik hier altijd shop. De website is heerlijk overzichtelijk met alle goeie functies. Je kan zien dat het een bedrijf is dat weet waar ze mee bezig zijn

Zoals altijd Fast & Furious

Ik ben al jaren klant en heb een voorraad waar anderen van dromen. Toch weet men mij iedere keer opnieuw nog meer voor zich te winnen. Keurige acties met prachtige aanbiedingen. Een aanbod waar je u tegen zegt en waaruit ze toch binnen 24 uur uit weten te leveren. Super tevreden dus.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs