Razendsnelle verzending weer, zoals altijd

Grote keus, snelle levering.

Carclean heeft een zeer ruime keus aan kwalitatieve producten. De levering gaat steeds vlot.

Top.

Snelle levering en netjes verpakt.

super snel

Heb al een aantal keren verschillende produkten besteld bij carclean. Ze hebben een uitgebreid assortiment met een prima prijs. Bovendien is het super snel in huis. groet, gerhard.

super snel

Heb al een aantal keren verschillende produkten besteld bij carclean. Ze hebben een uitgebreid assortiment met een prima prijs. Bovendien is het super snel in huis. Dus dikke duim van mij.

super snel

Snelle levering en mooie producten.

Snelle levering en mooie producten.

Product werd snel geleverd.

Product werd snel geleverd.

Prefect

Was binnen een paar dagen al binnen en alles wat mijn vriend van de goedheiligman wilde hebben was op voorraad.

Gewoon Goed

Prima aanbod, snelle levering

Blinken als een diamant!

Goede polierpads!

Beter verpakt

Ik had 1 product die gelikt heeft en toch een goeie 2 vingers uit de fles weg jammer maar oke post nl is natuurlijk niet voorzichtjes met die pakjes

mooi bedrijf met echte service en aandacht voor de klant

Leuke telefonische kennismaking waarna order geplaatst. Goede en correcte afwikkeling en bij aankomst leuke extras in de mooie verpakking!

Goeie duidelijke webside

Goeie duidelijke webside Groot aanbod Zeer snelle levering Top frankie

Heel goed. Snelle levering

Producten voldoen aan zoals geadverteerd. Altijd een cadeautje of cadeau bij kleine en grote aankopen. Wordt zeer gewaardeerd.

Alles word geleverd zoals hoort

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs