Prima! Snelle levering

Zeer snelle levering, en er zaten pepernoten in de doos! Leuk extratje. Een klein dingetje, bij 2 van de 4 flessen die ik had besteld van autoglym deicer was lekkage dus zat nogal wat spul op de fles. Weet niet bij wie dit moet liggen, al vaker besteld en nooit last gehad.

Uitstekende service op alle vlakken.

Goede ervaringen met zowel klantenservice , fijne website , mooie aanbiedingen en whatsapp contact met mensen die duidelijk verstand van zaken hebben. Ik ben Fan!

Makkelijk besteld, snelle levering, netjes verpakt en cadeautjes!!

Geweldig bedrijf en kom er al jaren.

Via Instagram Nanolex insecten remover gewonnen. Adres gegevens door gegeven via mijn account die ik heb bij Carclean en volgens mij is het produkt met de hoogst mogelijk spoed verzonden. Zoals Barry Stevens altijd zei bij de Soundmixshow.... "Vooral zo doorgaan"

Jammer

Meerdere malen producten besteld bij CarClean. Nu kwam de verpakking beschadigd aan. Hierdoor was een deel van de inhoud van de fles al weg en bleef deze maar lekken. Het restant overgegoten in een andere fles en dit prima kunnen gebruiken. Kreeg helaas geen nieuwe toegestuurd zonder een flink aantal foto's van de verpakking en dergelijke te moeten versturen, welke ik allang had weggegooid.

Super veel keuze op de website

Alles vlug geleverd

Voorbeeldige webshop

Carclean heeft een ruim aanbod kwaliteitsprodukten tegen een eerlijke prijs. De service is optimaal. Iedere vraag wordt steeds duidelijk beantwoord. Niks is hen teveel. Ook de leek kan hier gerecht voor duidelijk advies.

werkt niet geheel naar wens

Kalkvlekken gaan er niet helemaal weg, misschien verkeerde product besteld. Verder keurig beantwoord op mijn vragen maar werkt niet naar mijn tevredenheid!

Zoals steeds Topie

Altijd binnen de tijd netjes geleverd

Ruim assortiment en snelle levering

Ruim assortiment en snelle levering. Producten zijn van goede kwaliteit. En de prijs is concurrerend met andere leveranciers.

Altijd tevreden!

Ik bestel veel poetsproducten bij carclean. De producten zijn altijd zoals beschreven en worden op tijd geleverd. Ook een keer persoonlijk contact gehad voor informatie te vragen over producten. Zeer correct te woord gestaan. Ik ben dus zeer tevreden en zie geen reden om ergens anders te kijken.

Lekker snel geleverd

Met spoed had ik een caramelschijf nodig, om striping van een auto van een klant te halen. Werkt perfect maar wat een stof laat deze achter.

Handige site

Vele keuzes van producten en accessoires aan een klantvriendelijke prijs, en snel geleverd

Ge-wel-dig

Altijd de beste service. Ook via mail snel reactie. Ze lossen alles met een stralend resultaat op. Echt een top bedrijf. Leuk personeel met veel passie. En bereid je met alles te helpen. Ga zo door!!

Super service en kwaliteitsproducten

Snelle levering en goede service, een aanrader.

Supervriendelijk

Alles voorradig

Snelle levering goede service

Schuurpads zijn prima, scherp geprijsd en snel geleverd

Goede en snelle service

Bestelling wordt altijd snel verzonden. Artikelen zijn goed verpakt en natuurlijk altijd leuk als je er een gratis item bij krijgt!

Fijn

Een onverwacht mooi groot assortiment artiekelen Gemoedelijke klantvriendelijkheid goede uitleg produkten. Ik wilde een poets polijstmachine en kreeg fijne uitleg wat er was ik ben amateur. Wat mij verbaasde is dat mij niet de machinne ver boven mijn butget werd aangeboden. Ik blijf bij deze winkel mijn spullen halen.

Snelle levering en zeer tevreden met het product!

Graphene 303 nano coating besteld welke binnen een dag geleverd is! Eigenschappen van het product bevallen zeer goed. Super veel glans en water loopt zo van de auto af, een echte aanrader dit!

Geweldig!

Al 2 keer gewonnen met grandprix radio! Ben echt super blij!

Alles in orde

Snel, goed verpakt, en zoals altijd, alles in orde.

Veel keus en snelle levering

Wat emmers, doeken en shampoo aangeschaft voor mijn nieuwe auto glanzend te houden. Carclean heeft veel keus in produkten. Alles goed uitgelegd waarvoor wat dient. De produkten zijn snel geleverd en goed verpakt. Kortom; zeer tevreden.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs