Makkelijke website, en een snelle levering.

Snel antwoord op vragen. goede service. snelle levering

Goed product

Het mocht iets sterker ruiken van mij .

Snelle levering, geweldige produkten.

Ik ben zeer verrast van Carclean. Ze hebben degelijke produkten aan een goede prijs. De levering is ook steeds binnen de kortste keren thuis. Ik zou deze site zeker aanbbevelen.

De klantenservice is geweldig, er werd snel en volledig gereageerd op mijn vragen. Ze nemen de tijd voor je om je echt te helpen. De bestelde spullen waren snel binnen en zijn van top kwaliteit.

Snelle levering super service

Vochtvreter werk prima

Snelle levering en goed product

Uitstekende handling

Goede webshop om te bestellen

Alles was duidelijk, helder. Aankopen zijn netjes geleverd. Aanrader.

Correcte levering

Alles ok, goeie prijs en snelle levering.

Vakkundig geholpen

Voor mijn nieuwe Auto schoonmaak artikelen gekocht. Ik werd goed en vakkundig geholpen met goede uitleg over de producten. Top

Altijd een goede service!

Wat ik ook bestel, wanneer ik ook bestel; de service is altijd goed en snel bij Carclean!

Gewoon Top

Duidelijke overzichtelijke site, produckten snel verzonden. Gewoon niets op aan te merken.

Mooie prijzen, snelle levering.

Eigenlijk is alles prima verlopen, vanaf de bestelling (heel gemakkelijk en overzichtelijk via de website) tot aan de snelle levering. Prima geregeld Carclean......

Snelle verzending, perfecte service en een meer dan uitstekende klantenservice, in mijn geval van Dennis.

Goed advies

Bij Carclean krijg je altijde een goed advies en zij nemen de tijd voor je. Daarnaast is het de enige winkel in de omtrek waar je detailproducten voor je auto kan kopen.

Producten werden volgens afspraak geleverd en waren zeer goed verpakt

Top service, nette & snelle levering.

Ik bestel al jaren mijn producten bij Car Clean. Vaak alles voorradig, goede service en nette en snelle levering. Wat ik juist zo fijn vindt, is dat je bij de duurdere pakketten moet tekenen voor ontvangst.

geweldige service

geweldige hulp gehad met mijn dashboard wat er niet best meer uit zag. product is geprobeerd door carclean en was gelijk de goede. anders dan dealer /poetsbedrijf wat het niet goed kreeg

Snelle levering en de site is overzichtelijk

Top service, snelle bezorgen en altijd een verrassing wat er weer bij zit !!

Goed product en snelle verzending!

Heerlijk alles voor je auto

Goede duidelijke website makkelijk zoeken en mooie prijzen

Makkelijk proces, snelle levering

Makkelijk proces, snelle levering