Mooi bedrijf met goeie service

Overzichtelijke website, groot assortiment, snelle levering, de producten worden goed ingepakt, altijd een leuk extraatje bij elke bestelling. Enige wat opviel was dat er veel producten niet op voorraad waren(zoals p&s producten, monello foam, verschillende borstels).

İk

Simpelweg de beste winkel als het aankomt op verzorging van de auto

Favoriete webshop voor auto verzorging. Duidelijks site, gigantisch assortiment, uitgebreide uitleg en transparante prijzen en niet te vergeten het forum die geweldig is!

Beste prijs en snelle levering

Topzaak voor je carcleaning/detailing benodigdheden

Doordat de webshop gekoppeld is aan het forum, kom je makkelijk vanuit je schoonmaak vraagstukken uit bij de verschillende producten die de webshop aanbiedt (die integratie kunnen ze zelfs nog meer verbeteren als ze zouden willen). De webshop zelf is simpel en duidelijk, filters zijn bruikbaar en zouden (indien producten zelf ook met meer detail worden geregistreerd) indien gewenst nog kunnen worden uitgebreid.

snelle en juiste levering van goede producten.

iedere levering is in orde. Nog geen slechte ervaring mee gehad en reeds meerdere bestellingen geplaatst

Je vindt wat je zoekt!

Deze site met zijn uitgebreid gamma aan topproducten, is heel duidelijk wat betreft ervaringen gebruikers en hoe producten te gebruiken met bovenop een aanbeveling voor andere producten Topsite!!

Super levering

Snel en goed geleverd!

Super spullen

Werkt goed Snelle levering top bv

Alles perfect!

Ruime keuze aan producten op de webwinkel. Bestelling snel geleverd en goed verpakt bedankt!

goede ervaring top

Een fijne zaak om te kopen, goede webshop

Mijn volgende bestelling zeker hier

Snel en kwaliteitsproducten

Service zoals het hoort

Perfect!

Altijd heel chill om daar te zijn. Er wordt tijd voor je genomen, en op basis van wat ik wilde doen kreeg ik suggesties wat ik het beste kon gebuiken.

Altijd goed geregeld en snel binnen

Kwaliteit in een doosje! En snel geleverd

Heb hier allemaal kwaliteitsspullen besteld en was daarbij ook nog eens snel geleverd!

prima geholpen en geadviseerd

Zie hierboven.

top producten en snelle levering

Goeden service

Je woord goed geholpen en krijg de juiste uitleg als je een ander product gaat proberen Ik ben goed geholpen en kom zeker weer om nog meer producten te kopen en proberen

Erg goed en zeer snel!

Al een aantal jaar bestel ik autoreinigingsproducten bij Carclean en altijd weer wordt er snel geleverd, in degelijke verpakking, en soms zelfs met een presentje! De website biedt veel productinformatie en ook de reviews van gebruikers geven vaak veel nuttige aanvullende informatie. Als dat niet genoeg is, is er nog telefonische hulp beschikbaar waarvan ik al eens tot grote tevredenheid gebruik heb gemaakt. Om af te ronden: ik kan Carclean van harte aanbevelen!

Gewoon de BESTE!

Zeer ruim assortiment van alleen maar goeie producten tegen een concurerende prijs! En alle bestelde producten heel snel geleverd! En altijd bereikbaar voor een goed advies over alle poetsproblemen!

Super snel en waar voor je geld

Super! en snel

Heel prettig geholpen, nemen alle tijd voor je. Leg alles prima uit, voor mij als beginner..

Product doet wat het hoort te doen , dikke duim

Pro service en zeer klantgericht

Ik als amateur weet niets van een auto poetsen en polijsten. De verkoper bij Carclean.com heeft mij met zijn kennis de juiste producten verkocht en de juiste handelingen uitgelegd. Nu mijn auto weer helemaal schoon is ga ik zeker weer terug!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs