Het is een hele goeie webshop

Ik heb geen problemen gehad En elke detail merk je hier te vinden

Alles zoals beschreven

Alles zoals beschreven

Duidelijk en snelle levering

Carclean heeft verstand van zaken. De website en haar omschrijvingen zijn duidelijk en hebben hart voor de zaak.

Perfecte service en snel verzenden

Altijd een snelle verzending en word netjes ingepakt.

Als ik mijn ervaringen met Carclean.com omschrijving ik het als SUPER!

Voor alle vragen of tips kan ik bij hun terecht geen vraag is te gek. Hun geven een duidelijke uitleg en helpen je graag!

Al jaren en vertrouwd 'adres'

Duidelijke productinfo, snelle reactie bij vragen.

Geweldige webwinkel en top advies

Geweldige webwinkel en service

Gewoon een superzaak

Altijd keurig verzorgd. Netjes ingepakt en verzonden.

Topbedrijf met goede service

Al meerdere keren besteld en altijd vlot en goedverpakt ontvangen. Denken met je mee. Is er een x wat lossen ze het netjes op.

Via het internet op AVA hogedrukreiniger uitgekomen, besteld bij Carclean, snel en goed geleverd. Prima.

Jullie doen het goed!

Bestellingen zijn op tijd en producten worden goed verpakt. Meestal zit er een gratis product bij. Over het algemeen dik tevreden!

Goede kwaliteit materialen voor auto onderhoud altijd snel geleverd.

Goede kwaliteit materialen voor auto onderhoud, snelle levering.

Fantastische service!

Ik bestel maandelijks detail benodigdheden bij Carclean en ben erg blij met hun onderscheidende bereikbaarheid, klantgerichtheid en verleende service. Ik zou niet wéten waarom ik mijn producten ooit nog ergens anders zou bestellen.

Professionele service

Prima adviezen, als je er even niet uitkomt of met zelfs hele specifieke vragen, gewoon bellen!!!

Snel en effectief

Had laat gemerkt dat ik laag was aan voorraad van producten die ik gebruik voor mijn wagen. Snel zoekend op het internet, kwam ik Carclean.com tegen. Met hun scherpe prijzen en snelle levertijden was de beslissing snel gemaakt om bij hun te bestellen. Inderdaad ook, de levertijd zoals gemeld, kwam alles tiptop in orde en perfect op tijd aan voor de volgende wasbeurt van mijn wagen!

Vertrouwd

Top Bedrijf

Uitstekende producten, goed en snel verzonden.

Top bedrijf!

Snelle levering, zeer breed aanbod, goede omschrijving van de producten, klantbeoordelingen van producten, actief Forum en Facebook groep. De webshop voor detailing of schoonmaakproducten voor de auto!

Producten waren voorradig en binnen de 24 uren geleverd.

Top bedrijf

Super spullen en goede service! Echt top!

Zeer goede Wax , makkelijk te verwerken

Goed geholpen via WhatsApp en snelle levering zonder probleem.

Zoals altijd top service en producten!

Ik bestel wekelijks/maandelijks bij Carclean, altijd perfecte info die je krijgt! Doe zo verder

Erg fijne site, ruim assortiment en snelle levering.

Goed product en snelle bezorging

Goeie kwaliteit

Huygensstraat 35