Zoals het hoort!

Keurige service. Site actueel, snel geleverd, bestelling keurig verpakt.

Goede aftersale’s

Zeer goed bedrijf in het afhandelen van retourneren. Snelle communicatie.

Toppers en topservice!

Had een vraagje over bepaalde producten. Berichtje gestuurd en de zelfde dag nog antwoord. Wat een topservice!

Het kon niet beter

Alles netjes gekregen,en goed verpakt,kom zeker nog terug.Groetjes PATRICK Jans

Prima verzending en stipt geleverd.

Zeer goede service,nog nooit geen problemen gehad bij deze firma.

Top product, snel geleverd.

Service is top bij deze mensen evenals de producten en ruime keus.

Excellent

Un énorme merci . Bon prix et service rapide en plus. J adore

Altijd goed en snel geleverd

Snelle levering, goed verpakt en top producten

Diverse producten besteld waaronder een jerrycan. Was volgende dag geleverd en keurig verpakt. Jerrycan was extra afgeplakt en in een separate zak gesealed waardoor hij zeker niet kon gaan lekken. Prijs/kwaliteit is prima en de informatie per product ook zeer duidelijk.

Good product

Fast delivery

gewoon topbedrijf met super groot assortiment

altijd hele snelle levering, als ik mail krijg ik ook altijd snelle en goede reactie. producten zijn ook top, ik koop nergens anders mn spullen.

snel geleverd en perfecte informatie op de website.

Top Service

Goede service bestel hier altijd mijn spullen! Altijd ook een leuk kleinigheidje. Laatst bestelling ging niet helemaal goed maar netjes opgelost met na sturen. Altijd zal ik hier bestellen

Prima ervaringen mee

Prima shop. Veel wat aangeboden word. Gelukkig tekst en uitleg er bij. Koop hier al jaren een nog nooit teleurgesteld

Sterk

Goede site,makkelijk te bestellen,snelle levering.

schitterend

prijzen ok snelle levering altijd een leuk kadootje

Snel verstuurd en geweldige shampoo Glimt echt.

Uitstekende service

Producten altijd goed en optijd geleverd!

Niks op aan te merken

Moderne materialen met gedegen, ouderwetse service. Helemaal top.

Duidelijkheid van A tot Z!

Duidelijke site voor info en bestellen. Je word goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Zeer snel en keurig verpakt geleverd.

Veel keuze, juiste prijzen

Ondertussen al 3maal besteld. Klantenservice is top, goed en snel antwoord. Veel keuze, goede producten en juiste prijzen. Ze leveren ook enorm snel, en alles is zeer goed verpakt.

Great

Great sortiment and price. Fast shipping

Vakkennis en service ten top

Zeer tevreden met de hulp die ik heb gehad bij mijn aankoop. Meedenken en ook remmen als de aanschaf "overkill" is. Geeft een hoop vertrouwen!

Snelle levering. Goedkoop

Snelle levering. Goedkoper dan elders online met het product wat ik besteld heb. Netjes verpakt met cadeautje in de verpakking.

Top, altijd netjes geregeld en goede service!

Zeer positief. Snelle verzending, correcte levering en top assortiment. En die ene keer dat een product buiten garantie kapot ging was de service top.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs