heb gevonden wat ik zocht

Uiterst tevreden over de supersnelle verwerking van bestellen! Top!

Guter Shop

Schnelle Bearbeitung der Bestellung, alles sehr gut verpackt. Die Lieferung mit PostNL war sehr langsam.

TOP SHOP!!!

CARCLEAN, Dè shop voor èchte autoliefhebbers die op gebied van autoverzorging bij CARCLEAN.com op het juiste adres zijn!! Dit zijn de merken waar ik blij van wordt en ja er zitten ook wat commerciele merken tussen maar dit zijn dan wel de hoogst waardige in hun range. Heb mijn auto en velgen eind vorig jaar keramisch laten coaten en vind hier de merken en producten voor de BESTE verzorging waardoor wassen en behandelen werkelijk "PIECE OF CAKE" wordt met een verbuluffend eind resultaat en duurzaamheid! Voor de zoekende is eigenlijk alles wel goed en zul je naar mate van gebruik van diverse producten hetgeen zeker wel vinden waarnaar je op zoek bent. - DUIDELIJK overzicht - SERIEUZE merken - GOEDE specificaties per product - GROOT assortiment Kotom; TOP SHOP!!

Zoals je het wilt

Prima assortiment, overzichtelijke site, snel geleverd

Hele fijne webshop en super werknemer

Bestel al 2 jaar bij carclean en tot op heden super tevreden. Vandaag besteld morgen thuis. Wat wil je nog meer?!

Top , snelle levering en overzichtelijk webshop

Niks te klagen no nonsens gewoon prima

" TOP " - Uitstekende Service !!!

Besteld op woensdagavond 11 Mei,geleverd in afhaalpunt volgende dag om 16 uur! Super snelle verzending, door Post NL. Mijn 6de bestelling hier, zoals altijd "TOP" Tot de volgende.

Zoals altijd Top

Goed advies en snelle service. Een aanrader.

Altijd top service!

Kunnen er nog veel van leren hoe dat je hier geholpen word. Super.

Mijn ervaring als bedrijf zijn uitstekend!

De site van Carclean loopt heel gesmeerd, geen gedoe en ook nog eens snel geleverd met keurige verpakking. Soms zit er zelfs iets extra in..... Dus Quality Yachtpainting hoopt hier nog lang gebruik van te kunnen maken. Ga zo door zou ik zeggen.

Altijd uitstekende snelle levering,

Al jaren de vaste plek waar ik mijn spulletjes koop naar volle tevredenheid!!

Uitstekende service

Duidelijke omschrijving van alle producten. Snelle e correcte levering

Gewoon goed

Bestelprocedure duidelijk, prima communicatie, grote keus aan producten met een uitstekende omschrijving wat ervan mag worden verwacht. Kortom, wanneer je producten zoekt voor het onderhoud van je auto, motor, caravan, bus of elk ander vervoermiddel met 1 wiel of meer ben je bij Carclean aan het juiste adres.

Super spullen komen van daar

Was benodigdheden haal je hier top kwaliteit

Altijd goede service!

Zoals het hoort

Goede producten met goed advies door vriendelijke mensen!

Heel goed!

Prima, snelle service ook bij retour

Ook mijn retourzending werd snel en correct afgehandelt.

Uitstekend!

De webshop vind ik zeer overzichtelijk. De uitleg over het product vind ik altijd zeer prettig. En ik vind het altijd heel fijn dat je via de mail op de hoogte wordt gehouden over je bestelling. Enige minpuntje dat ik heb ervaren is dat een product dat niet voorradig was had aangevinkt om daar over op de hoogte gehouden te worden als het wel weer voorradig zou zijn; deze melding kreeg ik uiteindelijk niet.

heel goed

Super oplossing

Ik heb al aardig wat besteld hier en het is en blijft gewoon het beste, ik had ook een probleempje met een gat in een fles en even contact gehad en samen tot een goede oplossing gekomen.

Zeer snel geleverd en goede producten.

Goede artikelen, snelle levering

Goed assortiment van kwaliteitsartikelen

Altijd top

Heel veel ervaring met deze webshop en het is altijd allemaal dik in orde. Een voorbeeld voor vele anderen.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs