Goed bedrijf met goede en snelle service, teven zeer groot assortiment.

Goed bedrijf met goede en snelle service, teven zeer groot assortiment.

Snelle service. Klantgericht en een goede prijs

Klantgericht bedrijf wst goede service levert en een scherpe prijs kan hanteren.

Top bedrijf !!!

snelle service, producten zijn van zeer hoge kwaliteit..

Makkelijk communicatie via app.

Communicatie liep lekker vlot, ook de bestelling volgende dag thuis.

Goed aanbod, goede omschrijving en super service!

Erg fijne winkel met kundig personeel en ook fijne webshop met veel reviews en duidelijke omschrijving.

Goed en snel geleverd

Jullie hebben een fijne webshop alles is gemakkelijk te vinden

Goede producten en hele goede service

Mijn ervaring met Carclean is erg positief. De verkoper of eigenaar van het bedrijf heeft me erg goed geholpen. Ik ben van veel kundig en nuttig advies voorzien zowel bij het samenstellen van een pakket als over het gebruik ervan. De prijs kwaliteit verhouding is naar mijn inziens ook erg goed. Ik hoop hier in de toekomst nog veel aankopen de mogen doen.

Product zoals beschreven, snelle verzending.

Aan te raden webshop.

Kwaliteit & Uitstekende Service

Top producten, goed en snel verzonden.

Snel en optijd geleverd, helemaal prima.

Altijd snel en in orde (Ps: enkel jammer dat post nl het pakje gewoon voor de voordeur gedropt heeft waar iedereen het kon nemen) Maar daar kunnen jullie zelf natuurlijk niets aan veranderen

Netjes geleverd en snel!

Keurige website en netjes alles geleverd

Hele goeie service

Nadat er wat verkeerd was gegaan met de bezorging buiten hun schuld om een nieuw pakketje gekregen met iets extra’s voor de moeite .snelle reactie op de mail , uiterst behulpzaam , ze zetten net dat stapje extra wat er voor zorgt dat je vaker besteld ! Jullie zijn toppers & dat vind je niet snel meer tot de volgende bezorging.

Steeds correct wat ik gevraagd heb met meestal een verassing bij

Goed advies en snelle levering

Prettig om te shoppen naar autowasproducten

Soms zoek je naar iets, maar je weet niet wat er op de markt te vinden is. Je wilt dan niet naar een bedrijf die autowas producten er ook bij verkoopt, maar een speciaalzaak.

Autopoetsmiddelen

Leverancier van all merken autopoets en lakherstel met prima voorraad. Prijzen zijn passend, Levering en levertijd zijn volgens afspraak.

Makkelijke site om poetsspullen te vinden. Bestellen, goed verpakt en op tijd geleverd. Top.

Overzichtelijk en goede service

Vandaag besteld volgende dag in huis (mits op voorraad)

Geweldige demo dag, mooie productlijn

Geweldige demo dag, erg goed georganiseerd, professioneel, top!!

VERRAST

Ik was verrast door de snelle levering en de producten die ik heb aangeschaft doen super hun werk dus het is echt waar voor zijn geld.

Prima producten, prima service, snelle levering.

Goed spul en uitstekende communicatie over het leverproces.

Fijne webshop

Snelle levering en goed ingepakt.

Super winkel.

Goed personeel en altijd tijd voor je.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs