Uitstekend!

Ze helpen je graag! En snel bezorgd

Ja toppers

Besteld zaols altijd daar doe volgende dag ben ze was niet in voorraad wel een betere duurder maar kreeg voor zelfde prijs heel netjes mooi en vriendelijke bedrijf met echte kwaliteit spullen helaas maar 5 sterren kan geven ze verdienen er 10 topper bedankt weer

Snelle levering, en correcte prijs

Goed overzicht op de site goede uitleg , snelle levering

Zeer goede service.

Alle bestelde producten mooi op tijd geleverd.

Eenvoudig zoeken en bestellen, goede beschrijving producten

Zeer snelle afhandeling en levering

Producten netjes geleverd. Veel reclame van andere producten erbij, persoonlijk vond ik dat niet nodig.

schuimt zeer goed

Goed verzorgd en snel

Netjes geleverd en kwaliteit spullen.

Snelle levering, netjes verpakt

Binnen 1 werkdag de spullen binnen. Super snel, blij mee.

Correct snel en netjes geleverd toppie

Tas met diverse ontvangen en alles is er overzichtelijk in gezet makkelijk om zo te pakken

Wederom goede levering

Dit is al de derde keer dat ik hier mijn spullen heb besteld en wederom wordt er netjes op tijd en goed verpakt geleverd.

Goede website, goede service, snelle levering

Goede website met veel informatie en reviews. Goed forum. Snelle en betrouwbare levering. Soms krijg je een leuk extraatje er gratis bij. Gewoon een hele goede webshop.

Duidelijke site

Makkelijk vindbaar, duidelijke site, snel geleverd.

Top bedrijf

Ze leveren kwaliteitsspullen zoals beloofd!

Correcte levering vh bedoelde product!

Niks aan toe te voegen….

perfect

veel op voorraad, alles snel geleverd

Alles onder 1 “dak”

Altijd makkelijk producten aanschaffen,alles onder 1 “dak” dus alles wat ik nodig heb kan ik hier vinden. Na wat problemen te hebben met post nl ivm leveringen (drukte)hebben ze het nu goed onder controle en zijn de bestelde artikelen gauw in huis. Ook altijd leuk om een gratis artikel te krijgen en een attentie in de vorm van een zakje snoep. Ga zo door !!!!

Snel en goed verpakt!

Ik heb al meerdere keren bij Carclean besteld en altijd tevreden over de service en verzendsnelheid, bijna altijd de volgende dag in huis (Uitzonderingen daar gelaten tijdens bijvoorbeeld acties).

Alles netjes op tijd geleverd

De site via onze mx5 club gevonden , en daarom heb ik de bestelling geplaatst. Alles was top.

Overzichtelijke website met uitstekende producten.voor de beginnende poetser en de professionele detailing.niks op aan te merken

Gewoon goed

Makkelijke site, alles goed te vinden met duidelijke recensies.

Super snelle verzending !

Zeer snelle en nette verzending

Steeds goede service...beste car detailing bedrijf in Benelux.

Steeds uitstekende service, snelle verzending (soms met cadeautjes) en dikwijls leuke acties met grote kortingen. Ook kan je steeds bij hun terecht voor alle vragen, zelfs via WhatsApp. En je hoeft ook nooit lang te wachten op een reactie, wat best wel knap is voor zo een groot bedrijf met veel klanten. Ook zijn alle artikelen steeds scherp geprijsd en bijna altijd goedkoper dan hun concullega's.x

Een woord: Top

Alles duidelijk aangegeven op de site, op voorraad of niet. Zelfde dag verzonden. Alles netjes via de mail op de hoogte gehouden. Super

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs