hele fijne site met voldoende uitleg en vlugge levering

top

Veel keus , voor een mooie prijs

heel overzichtelijke site , bij elk product een uitleg hoe je het moet gebruiken , TOP ! EEN ABSOLUTE AANRADER ! !

Erg prettig contact en geholpen

ja, zeg, ook nog invullen?Zie hierboven, da's meer dan genoeg. Pas dit aan, d.w.z. dat je dit niet moet invullen

Op tijd en tip top inorde

Mijn bestelling was twee dagen na bestellen al aan de deur geleverd ( met de toen huidige orobkelen met post nl)

professioneel en vriendelijk......

Ik kwam voor een product wat ik op de website had gezien...........door Carclean werd me iets anders geadviseerd wat nog goedkoper was ook........ Top service, want het product doet precies wat ik wil.....

Super service. Zelfs gratis product gekregen

Super service. Zelfs gratis product gekregen. ik ga hier zeker vaker bestellen!

Warm bad!

Altijd goed geholpen en duidelijke uitleg. Ik ga liever naar de fysieke winkel dan naar de webshop!

Goed product, prima levering

Netjes

Kadobon besteld. Prima op tijd en keurig verpakt

Groot assortiment en snelle levering

Te veel om te kiezen, maar door goede omschrijving kan een keuze maken. Ook het forum is heel leerzaam om tot de juiste producten te kiezen. Verzending is heel snel, en goed verpakt. Altijd een onverwacht cadeautje erbij. Soms een geheel onbekend product wat je kan testen.

Helemaal super!!

Alleen maar goede ervaringen hier, altijd top advies ook.

Bijzondere ervaring!!

Ik kwam er voor een simpele aankoop; ik vertrok met enkele zeer goede lessen! Zal hier ZEKER vaker komen!

tiptop in orde

Ik heb nog maar één keer besteld. Verwerking bestelling en verzending was tiptop in orde.

Superfijne service en verkoper

Carclean blijft een top zaak. Ik had wat artikelen in mijn winkel mand maar toch even langsgegaan ivm twijfel over de Monello Lancia 2.0. Top geholpen in de winkel (door de kale medewerker). Echt fijne kerel met liefde voor het vak. Gaat niet om de verkoop maar om het advies. Ik ga snel weer terug.

Vlotte manier om van shoppen zonder poespas

Gezien wij totale beginners zijn in het autoclean gebeuren, heeft een kennis ons reeds de nodige tips verschaft. Op deze manier wisten we sneller waar en wat te bestellen. De betaling liep vlot en we kregen snel een mail met de nodige gegevens. De levering was snel. Wij gaan nog shoppen op deze site.

Eerste aankoop, zeker niet de laatste.

Zeer duidelijke website en top producten. Levering naar België was snel en goed verpakt.

Zeer goed!

fantastische webshop, goede info, een verlanglijst optie in je account en veel nuttige reviews op de artikelen. Ook fijn dat er een forum is! Nog een groot pluspunt; een gratis (nuttige!) goodie bij de zending! De volgende winkelmand staat al gevuld klaar om te bestellen.

Uitstekend en snel

Mijn vragen via email werden snel, duidelijk en deskundig beantwoord. Met de verstrekte antwoorden (met link in de mail) konden de gewenste producten eenvoudig besteld worden. S’middags besteld, en de andere dag al in huis. Super service!

toppers daar

al jaren en jaren bestel ik bij Carclean , altijd snel geleverd, en top service bestelling altijd kloppende. Ga zo door mannen

Geweldig product

Goeie snelle reactie en bestelling.

Prima service, levering en producten

Snelle levering, kleinigheidje erbij als cadeau en top producten. Voor het eerst gebruikt maar zeer tevreden.

Top advies, bedrijf dat goed meedenkt!

In een woord TOP! Zonder verstand van zaken gebeld. Ze namen rustig de tijd om alles uit te leggen. Verkopen liever iets goedkoper dat beter is dan het duurste product.

Altijd geweldig

Fijne zaak om goeie spullen voor je auto te kopen

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs