Top product, mooie prijs.

Ik bestelde de Collinite 845 wax. Wat een product!!!! Makkelijk om op te brengen en gewoon met een doekje meteen polijsten. Niet eens machine nodig! Ik gebruikte hem op mijn stalen motorboot en hij glim de als nieuw! Maar bovenal, plakt de vogel **** niet op!!! En ik lagere prijs dan in andere winkels. Echt netjes en snel.

Net bedrijf

Snelle levering Had een ik pro foam besteld Volgens de order kreeg ik er een geurtje bij Die heb ik helaas niet ontvangen

Uitstekende site

Uitstekende website met duidelijke omschrijvingen en snelle bezorgingen

Carclean is gewoon de allerbeste!

Topproducten, snel in huis en vaak nog een kleine verrassing in het pakketje :)

Stipt en correct verlopen

Zoals gewoonlijk verliep alles vlot.

uitstekende service, snel geleverd.

Een bestelling van 450 euro op vrijdag om 20:50 besteld, Zaterdagmiddag alles binnen. was wat vergeten toe te voegen dus op Maandag contact gezocht, werd zonder verzendkosten geregeld. Top! prijzen ook concurrerend.

Maken afspraken waar

Door mis communicatie is het artikel later geleverd. Na telefonisch contact blijkt dat bij ons intern iets niet gecommuniceerd was. Artikel is conform afspraak geleverd

Behulpzaam, eerlijk en professionals

Als beginnende car detailer veel vraag gedaan en eerlijke en fijne antwoorden op gekregen. Met behulp van jullie blogs de beste producten gekocht en eerst een “beginners” lijn gepakt.

Super bedrijf

Ik heb al zeer regelmatig hier iets besteld, En het is altijd top geweest. Ben nog nooit teleurgesteld altijd goede service.

Wederom goed

Ik bestel altijd mijn autoverzorgings produkten bij Carclean omdat ik erg tevreden ben en bij vragen altijd goed advies krijg. Verzending is erg snel.

vriendelijk en vakkundig geadviseerd

De mensen nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en te demonstreren. Prettig zaken doen

Altijd correct en snel geleverd.

Top producten, altijd snel geleverd. Nog nooit klachten gehad.

Gewoon super

Duidelijke site, goede uitleg bij de producten en de reviews van andere klanten helpen ook. Open en eerlijk.

Supertof

Alles was op voorraad super snel en fijn besteld super snel in huis

Zeer goede service!

Snelle levering Vriedenlijk personeel Snelle levering

Goede zaak

Eerlijke en betrouwbare mensen met kennis van zaken. Geven goed advies en denken graag met je mee.. super ga zo door!!

Producten goed en duidelijk omschreven

Goede service !

Betrouwbaar en snel.

Vandaag bestellen is morgen thuis. Ruim assortiment tegen nette prijzen.

Perfect en snel geleverd

Fantastisch wax

Via internet gezocht, was de goedkoopste, snel volgens afspraak geleverd

Top site, super vlotte leveringen!

Mooie, duidelijke website. Eenvoudig om te zoeken, kiezen en afrekenen.

Gewoon goed!

Al wat vaker wat besteld, altijd goed gegaan. Snelle levering!

Zoals altijd een top winkel.

Bestel er wel vaker iets voor de auto, en elke keer is het snel bezorgd en de prijzen zijn nog leuk ook. Het gratis presentje is zoiezo altijd een leuke bijkomstigheid.

Al jaren koop ik naar volle tevredenheid mijn onderhoudsproducten bij Carclean.nl

Ik ben al jaren klant bij Carclean en iedere bestelling wordt altijd goed afgehandeld. Mocht het eens voorkomen dat een product (tijdelijk) niet op voorraad is, dan wordt hier altijd duidelijk over gecommuniceerd en indien mogelijk een goed alternatief aan geboden.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs