Mooi bedrijf, vriendelijk en goed personeel, eerlijke prijzen

Al vaker geweest, altijd een succes. Groot assortiment. Personeel is erg vriendelijk, veel kennis en ervaring met de producten, duidelijk professionals met liefde voor hun vak. Prijzen zijn scherp.

Geweldige service!

Snelle levering, geven altijd fijn advies en iets extra's bij een bestelling, top!

Top bedrijf met een geweldige service!!

Mooi assortiment aan producten en een hele goede service. Snel alles in huis en goed verpakt. Ook vragen worden altijd snel beantwoord. Echt top!!

Altijd snel goed en voordelig

Nette, overzichtelijke website, met alles qua poetsen te maken heeft, plus een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Top: service, levering, producten...

altijd alles volgens de verwachtingen: snelle levering, correcte inhoud...altijd leuke gratis sample erbij...

Makkelijk bestellen, betalen en supersnel in huis

Even kijken wat ik nodig heb, opzoeken op de site, in het winkelmandje en met nog een paar muisklikken wordt het de volgende dag bezorgd. Zelfs nog een leuke kleine gratis attentie er bij. SUPER. Dat maakt het poetsen nog fijner.

Kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit en snelle levering

Service impeccable

Gros choix de produits de marques réputées à prix raisonnable. Service ultra rapide, commandé avant 16h, livraison le lendemain par post NL en Belgique.

TOPSERVICE tot ver over de grenzen heen !!!

Wat een geweldige service en team heeft Carclean !!! Sinds een jaar of 2 woon ik permanent in Spanje. Na wat speurwerk op het internet kwam ik er snel achter dat het merk AVA of Norway (hogedrukreiniger) in Spanje niet (of toch heel moeilijk) te verkrijgen is. Al snel kwam ik bij Carclean terecht tijdens mijn zoektocht. Ik hakte de knoop snel door en kocht bij hen een AVA P80 hogedrukreiniger. De aankoop en verzending verliep super en ik kreeg dezelfde dag de melding dat mijn toestel verzonden was. 3 a 4 dagen later stond de koerier bij mij aan de deur met.... een verkeerd pakket. Daar sta je dan.... 1500km van de shop waar je een toestel van net geen 500€ aankocht. Ik nam onmiddellijk contact op met Carclean (ongelooflijk hoe snel en makkelijk dit ging) Er werd mij verteld dat ze ermee aan de slag gingen om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. En of dit spoedig ging Na een dag of 2 speurwerk door hen waar het verkeerd gelopen was kreeg ik de melding dat ze mij een nieuw toestel zouden toesturen. Ik kreeg een nieuwe track & trace code en kon opnieuw het traject van mijn pakket perfect opvolgen. 3 dagen later stond de koerier alweer bij mij op de stoep en sindsdien ben ik trotse eigenaar van een AVA P80. Ik kan (en zal) Carclean aan iedereen aanbevelen. Ze hebben een makkelijke en overzichtelijke website, een vlot en supervriendelijk team, duidelijke en correcte communicatie en adequate manier om jou probleem op te lossen als je er eentje zou hebben. Kortom...... A ++++++++++++ Men zegge het voort, men zegge het voort

Een goed en op maat advies

Sneller kan haast niet.

Een paar uur na mijn bestelling had ik alle bevestigingsmailtjes al weer binnen. Alles was ingepakt en al aan de vervoerder meegegeven. Volgende dag netjes geleverd. Goed verpakt. Ik vind het perfect gaan.

Gewoon goed!

Goede producten. Helaas veel regen dus niet echt veel mee kunnen spelen nog.

Weer prima levering

Zoals altijd weer een prima levering . Leuk is de attentie die je krijgt bij de levering.

Goed geholpen .

Denken pro-actief mee . Kennen hun producten en kunnen derhalve goed advies geven .

Duidelijke site en goede producten

Hele fijne en prettige site! Producten staan overzichtelijk, duidelijke omschrijvingen en reviews. Producten worden altijd snel geleverd (vaak inclusief een klein cadeau - top!) en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Daarnaast ook erg fijn dat producten snel worden aangevuld. Vragen via whatsapp worden direct beantwoord. Al met al een van de beste sites voor auto producten!

Erg goed bevallen

Er stond 1 klant voor mij. Er werd mij een lekker bakkie koffie aangeboden, onder tussen heb ik Meguiars Hybrid Ceramic Wax 768 ml gepakt, super tevreden mee, met Sahara zand eerst in sprayen daarna wassen. En het resultaat is verbluffend voelt glad aan, en blijft nagenoeg een week schoon . En is die vuil alleen even afspuiten. Met hoge druk en droogt mooi op.

Producten snel geleverd

Producten worden op de website voldoende voorgesteld. Snelle levering!

top bedrijf

dit bedrijf kent de klant netjes en snel tegen prima prijzen gratis dingetjes erbij om te proberen geurtje of nano vloeistof gewoon top !!!

Zoals gewoonlijk

Snelle en correcte levering. Kwaliteit. Zoals altijd top

Snel, goedkoop, makkelijk.

Producten zijn relatief goedkoop met een brede keuze aan producten. Echter, ze hebben helaas niet alles (sommige was accessoires). Verzending is snel en ze doen er altijd iets extra bij. Ook worden de pakketten goed ingepakt, zodat je zeep niet weg loopt in de bus van de bezorger. Ik ga zeker in de toekomst mijn was middelen bij Carclean halen. Eindelijk een Nederlands bedrijf waar ik me niet blauw betaal.

Hele goede service

Ik heb een pakket om mijn auto schoon te maken besteld, helaas bleek de emmer lek te zijn bij aankomst. Zonder probleem heel snel een nieuwe emmer opgestuurd gekregen, zoals het hoort! En bovendien zeer vriendelijk geholpen. Wat wil je nog meer? Aanrader dus!

top service.

top bedrijf.

Top producten en snelle levering

Regelmatig bestel ik producten bij Carclean.com en dat verloopt altijd naar volle tevredenheid. Ook leuk dat er altijd een gratis sample van een nieuw product aan de bestelling wordt toegevoegd.

Product na een keer gebruik defect maar keurige service

Nadat ik een droogdoek had besteld en eenmalig had gebruikt, raffelde de rand al en scheurde steeds verder uit. Na dit gemeld te hebben bij Carclean kreeg ik eerst de helft vergoed en het advies om hem te naaien. Nadat ik nogmaals erop aan had gedrongen dat de doek echt na één keer al onbruikbaar was, heb ik een tegoed gekregen om een nieuwe aan te schaffen. Keurige service uiteindelijk van Carclean!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs