Fijne middelen snel en op tijd geleverd

Ga zo door

Beste site als je zuinig bent op je voertuig

Veel top producten. Duidelijke product omschrijving Vaak veel recensies bij een product, maakt het kiezen makkelijker. Makkelijker overzichtelijke site

Aanrader

Duidelijke website, veel aanbod en snelle levering.

zeer tevreden

Snelle levering. Betrouwbaar.

Producten zoals beschreven en op tijd TOP

Bestelling werd snel en correct geleverd , hier ga ik nog bestellen .

Duidelijke website en leuke let-it-rain actie

Grote waardering voor de aftersales service

Goede producten

Hiermee kan ik mijn auto goed mee onderhouden en zorgen dat hij in Nieuwstraat blijft.

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Als autoliefhebber ben ik al jarenlang klant bij Carclean.com. Ik koop er de poetsspullen om mijn eigen auto's cosmetisch te onderhouden. Ze hebben een breed assortiment, goede service en een snelle levering. Plus punt vind ik het forum op de website waar je veel ervaringen, tips en tricks van andere gebruikers kunt teruglezen.

Zeer fijne webshop voor al uw schoonmaakartikelen!

Heb diverse bestellingen geplaatst en ook een bezoek gebracht aan de shop, het personeel is vriendelijk en behulpzaam! Online bestellingen zijn perfect verpakt en snel geleverd!

Vaker hier besteld en altijd een goeie ervaring.

Altijd snel je bestelling verstuurd en netjes en professioneel verpakt. Keurig bedrijf.

Perfect experience

Amazing selection of products at great prices. Very fast and careful shipping. Perfect.

Klantvriendelijk en verrassend

Zowel telefonisch alsook contact in de winkel verloopt prettig.

producten zijn goed

prima service en uitstekende producten met altijd een gratis item

Top artikelen en snelle verzending. Top service.

Goeie winkel en je krijgt altijd uitleg over wat je gaat kopen en ze denken met je mee

Gewoonweg GOED!

Het is een duidelijke site, alles is goed omschreven. En het is altijd correct en snel geleverd. TOP SERVICE !

Duidelijke nette site

Veel voorraad

Supper

Supper spullen

Snelle en correcte levering

Alles is naar mijn wens . Ik bestel hier zeker nog Mvg Geert

Altijd snelle leveringen een top bedrijf!

- Snelle leveringen - goede producten - goede helpdesk

Snelle levering product doet wat het moet heel tevreden

Zoals altijd top

Koop hier al lang , en ben heel tevreden over hun service

Snelle levering en duidelijke site.

Reeds paar maal besteld en zeer tevreden, snelle levering , goed verpakt, en altijd een extraatje in de zending .

Perfect geregeld Goede omschrijving van artikelen Snel geleverd Goed verpakt Zeer tevreden! Voor herhaling vatbaar Mvg Willem.

Al jaren tevreden klant

Makkelijke site, veel en goede producten, scherp geprijsd en vlotte verzending. Ik koop al ongeveer 8 jaren mijn cardetailing spullen bij carclean en ben nog nooit teleurgesteld. Afhankelijk van je bestelling krijg je vaak ook nog een kleinigheidje in de vorm van een luchtje of bij grotere bestellingen zelfs een poetsdoek of dergelijke. Is niet eens nodig maar maakt je bestelling wel altijd leuk om te zien wat er nu weer bij zit!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs