Super snel geleverd

Bestelde artikelen super snel geleverd

duidelijk en snel

diudelijke start pagina

Nog steeds een top winkel

Na lange tijd weer een bestelling geplaatst. Website is overzichtelijk ondanks het erg ruime aanbod. Bestellen en betalen als vanouds, erg gemakkelijk en voldoende betaalopties. Levering was de volgende dag.

Zeer vriendelijk, professioneel en snel. Top

Gewoon zoals je verwacht

Vaste klant !

Zéér goede ervaringen met dit bedrijf.. Goede prijzen , snelle levertijden , en zo nu en dan een leuk klein presentje ! Kortom , ben een tevreden terugkerende klant geworden..

Al jarenlang goede service

Ze hebben veel op voorraad en anders wordt het alsnog snel besteld en geleverd! Goede, persoonlijke service en extra advies. Gamma bestaat uit mooie set producten en ze weten waar ze het over hebben. Nemen ook echt de tijd voor je.

Zoals altijd, prima producten en service

Ik bestel vaker bij Carclean.com en zoals altijd worden prima producten en een uitstekende service geleverd.

Keurig geleverd

Goede winkel. Snel en kwaliteit

Super producten voor Een eerlijke prijs!!

Ben zeer te vrede met de producten van carclean een echte aanrader

Goede producten en snel geleverd!

Zoals gewoonlijk, TOP

Zoals de titel zegt. Gewoon top! Netjes en snel geleverd alles heel duidelijk op de site. En een top service! Voor mij geen ander bedrijf voor car clean spullen!

Super !

Niets op aan te merken.

Top, zoals gewoonlijk

Alle producten worden netjes verpakt en zijn eerlijk geprijst. Levering gebeurd snel, correct en netjes.

Goede producten en snel geleverd

Ik heb al meerde bestellingen geplaatst bij Carclean, de producten zijn van goede kwaliteit en zijn tevens ook snel geleverd! De website zit goed in elkaar en hierdoor zijn producten makkelijk terug te vinden.

top

top service

Snel en goede prijs

Goed product aan scherpe prijs.

Snel en goede klantenservice

Een product bleek niet voorradig. Contact gehad met klantenservice, snelle reactie en goed opgelost.

Top service, top producten en dat aan zeer scherpe prijzen

Aan iedereen aan te raden!

Wederom weer super snelle levering en super resultaten met de gekochten producten.

Snelle geleverd na 2e keer

De eerste bestelling werd door postnl retour gezonden omdat ze natuurlijk weer met die pakketten lopen te smijten. Gelukkig super klantenservice van carclean om het zsm opnieuw te verzenden. En 2e keer gelukkig heel aangekomen

Zoals gebruikelijk prima geregeld

Zoals gebruikelijk prima geregeld. Razend snel geleverd

Altijd snelle levering en altijd compleet zo miet krijg je een mailtje

Snelle leveringen GROOT ASSORTIEMENT

Prima, zoals altijd

Meerdere keren besteld en nu ook weer snel en goed verzorgd geleverd.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs