Zoals altijd top

Altijd op tijd

Fijne ervaring en snelle levering

Duidelijke website, fijn dat er extra informatie te vinden is op de productpagina wat handig is bij het beslissen welke wax je bijvoorbeeld wilt hebben of welke glascoating het beste bij je past. Verzenden was snel, dezelfde dag was het nog verzonden en er is niks op te merken aan de wijze van verpakken. Naderhand nog even contact gehad via Whatsapp om een vraag te stellen, hierop werd snel en netjes gereageerd.

Gewoon bestellen

Top site met veel reviews en informatie. Snel verstuurd, goed ingepakt en ook een fijne klantenservice

Goede persoonlijke snelle hulp

Top weer , snel geleverd

Al jaren bestel ik bij Carclean. Ze hebben een groot assortiment aan producten. En een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Service als gebruikelijk

Grote webwinkel die bijna alles verkoopt wat je kan bedenken. Voor mij het belangrijkste dat het ook een fysieke winkel is, en Nederlands, zodat je weet wat je koopt en eventueel met vragen terecht kan bij mensen die er verstand van hebben. Tel hierbij op de reviews van de vele gebruikers, en je kan per product een goede inschatting maken of je voor jou is. Verzending gaat super snel, en het zit goed ingepakt.

De shop to be voor je auto in nieuwstaat te houden

Heel uitgebreide shop. Duidelijke info . Vlotte levering en e leuke attentie bij je bestelling . Eerste site die ik zal bezoeken als ik iets nodig heb voor m’n wagen .

Snelle levering.

Prima bedrijf.

Goede producten!

Het product was er snel en keurig verpakt! Een fijn Sinterklaascadeautje.

5 sterren

Super snelle levering. Mooi ingepakt

Perfekte afhandeling

Snelle levering, Communicatie, bestelde producten super

snelle levering, prima afhandeling van mn bestelling

goede site

Hele duidelijke en goede site ,goede producten tegen redelijke prijs en ook nog snel geleverd top.

Producten juist en op tijd geleverd

Excelent

Superclean Het is een uitstekende site, de producten komen altijd overeen met de beschrijving, totale transparantie, producten op voorraad, snelle verzending, aangezien we de producten in Roemenië hebben ontvangen, was de verzending snel! Ik raad aan, mijn uitstekende ervaring met hen! Ik raad het van harte aan!

Perfecte service en supersnelle levering

Zoals altijd weer als snel en goed verpakt verzonden

goede produckten

zeer aan bevolen

Zoals altijd weer perfect!

Snelle verzending communicatie perfect! En een gratis cadeau bij je bestelling.

Nog steeds zo goed als de vorige keer.

Bestelling volgens opgave snel en goed geleverd met duidelijke communicatie.

snelle service , altijd even vriendelijke baliemedewerkers .

Ik kom al redelijk wat jaartjes hier mijn spullen kopen voor de auto's die wij verkopen . De werknemers zijn altijd zeer vriendelijk en geven een oprecht advies over hun producten , er wordt geen voorkeur gegeven aan een merk waar zij eventueel meer aan verdienen . Zodra men mij vraagt waar ik mijn spullen koop stuur ik ze altijd door naar carclean.com . 1 nadeel , ze geven geen korting en ook geen relatiekortingen , daarin tegen wel af en toe wat samples nagelangen de investering die je doet qua aankopen . al met al , een mooi bedrijf met goeie service . ga zo door carclean en maak er een mooi 2022 van .

Snel en goed

Mooi assortiment, goede uitleg, snelle levering. Top!

Snelle levering, fijne website en mooie producten

Snelle levering, fijne website en mooie producten

Problemen met post nl ,heb jullie toen gecontacteerd en heb snel antwoord gekregen .Ook tevreden van produkt

Gewoon goed!

Goed assortiment, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.

Productkennis en Klantgericht

Bij Carclean nemen ze de tijd om je goed en deskundig voor te lichten en daarom kom ik telkens terug.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs