Goeie service

Erg fijne site alles op te vinden een altijd attent voor hun klanten.

super product, en een snelle levering.

Super product.

Betrouwbaar!

Geen gedoe, alles correct en geen vergissingen. Alles wordt zeer vlug verstuurd.

Super website.

Zeer fijne website (winkel) met goede prijzen, 16:00 besteld volgende dag al in huis ik bestel hier de volgende keer zeker weer.

Geen klagen. Correcte afhandeling en levering.

Wederom een correcte afhandeling en levering. Zeer tevreden.

Snelle levering, alle producten

Dit bedrijf heeft alle producten die je nodig hebt. Top bedrijf!!!

Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering.

Altijd snelle en correcte levering!

Top producten voor een goede prijs.

Gewoon een super goede webshop,goede service,snelle levering,TOP

Al regelmatig zaken gekocht,altijd heel tevreden geweest. En meestal een gratis product bij de bestestelling. Snel geleverd,en als er iets ontbreekt of verkeerd is,ff mailen en ze lossen het altijd op. Heel tevreden Belgische klant :)

Goed advies gegeven, vriendelijk geholpen, en ik ben Zeer tevreden over de producten

Alle producten voor exterieur en interieur gekocht. Tot nu toe alleen de shampoo en producten voor de ruiten gebruikt. Dit had ik veel eerder moeten weten. Ga het ook de ramen thuis uitproberen. De polish bestemd voor de dakrail gebruikt voor een rvs brievenbus. Brandschoon. Dit was met alle andere middelen niet schoon te krijgen.

perfect

Zeer correcte webshop en dit in prijzen als ook in klanten service..

Prima product en uitstekende service

Mijn bestelde product was even niet meer leverbaar en een paar weken later kreeg ik keurig een e-mail dat het weer voorradig was. Klasse

Gewoon top!

Snel, goed en een groot assortiment. (en een extra cadeautje, en een zakje kruidnoten)

Altijd goed

Goede website en altijd snel bezorgd

Snelle verzendinging

Simpel en duidelijk

Fijne site duidelijk opgesteld Goede duidelijke beschrijvingen van producten

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten. Met zorg verpakt

Gewoon goed zowel in de shop als online

In de shop vriendelijke man. Goed advies. Online. Duidelijke site, ruim assortiment, snelle levering.

Altijd uitstekend

Vlot, goed, prima prijsstelling. Zeer groot assortiment. Absolute aanrader

Zeer goede service

Zowel op de site als telefonisch goed geholpen

Niet alle kado bonnen aanwezig

Mooie site, duidelijk en overzichtelijk. Jammer dat de 25 euro kadobon weken niet voorradig was. 2 enveloppen had ook verpakkingstechnisch beter gekund. Een grote doos met 90% plastic en 1 omgevouwen envelopje. Een kleine bubbel envelop is ruim afdoende voor verzending.

Al jaren goed

Vanaf dat ik me ben gaan verdiepen in het auto poetsen ben ik al klant bij Carclean. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment met goede productomschrijvingen. Ook als je dingen besteld hebt die achteraf niet leverbaar blijken te zijn dan nemen ze direct contact met je op om de opties te bespreken. Daarnaast leveren ze altijd netjes op tijd en is voor mij dus het bestellen bij Carclean (ondanks dat het een dure hobby is) een waar plezier! Kortom, niets dan lof voor Carclean.com en ik blijf 100% zeker klant.

Snel vriendelijk en behulpzaam met goede producten

Perfect geholpen

Huygensstraat 35