Altijd goed en snel geleverd

Carclean is altijd goed. Snelle levering, duidelijke site met goede indicatie over de voorraad en indien niet op voorraad, kan je instellen om een mail te krijgen als het weer voorradig is. Eerlijke reviews en veel informatie op de site. Forum van carclean is ideaal aangezien er zoveel keuze is. Als alle webshop zo zouden werken zou de perfecte wereld zijn voor online shoppen!

Altijd goed, snel geleverd altijd een leuke extra

Mooie spullen, altijd netjes geleverd met een mooie extra er bij!

goede producten en snel geleverd

top!

Zoals gewoonlijk altijd snel geleverd

goede en snelle service

heb ze aan de telefoon gehad voor product informatie te vragen. medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam. temeer omdat de website niet naar behoren werkte,wat deze man goed opgelost heeft. kortom,dit bedrijf heb je wat aan.

Doet wat het belooft!

Duidelijke site. Snelle levering! Alles om je auto schoon te houden!

Uitstekende service en kwaliteit

Altijd snel antwoord, snelle verzending en kwaliteitsproducten

Zeer overzichtelijke website. Super snel geleverd en topproducten.

Snelle levering met extra artikel voor niets

Al meerdere keren bestelt zonder enige problemen

Top producten en levering

Mijn ervaring met jullie site is duidelijk en het wordt snel geleverd. Inmiddels deze maand al drie bestellingen gedaan op ons adres. Het extraatje van een zakje pepernoten waardeer ik zeker. Mijn man is erg blij met jullie producten.

Altijd lekker snel leveren

De levering is altijd snel . En de verzendkosten schieten omlaag naar mate je winkelwagen vult En gaat al met niet eens hoge bedragen

Heeft alles om je auto weer mooi te laten glimmen.

Alles netjes verstuurd en steeds gratis product meegestuurd, helemaal top.

Uitstekend advies van ervaren personeel en de juiste producten

Bij elk bezoek word je prettig te woord gestaan. Als je favoriete product niet op voorraad is, ligt er altijd een waardige vervanger klaar om uit te proberen. Topzaak!

Weten waar ze over praten

Nieuwe auto is altijd weer even langs carclean.. staan altijd klaar voor het beste advies voor elke auto

Klantvriendelijk bedrijf met duidelijke site

Vaak besteld, goede site, niet te duur en altijd bereikbaar voor goed advies!

Super tevreden

Hallo, Ik ben zeer tevreden met de producten die ik bij u heb besteld, zeer gemakkelijk in gebruik. De site heeft een breed assortiment en is zeer gemakkelijk te bedienen. Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de producten. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.

Snelle bezorging

Prima ervaring!

Verschillende producten besteld, prima en snel geleverd, tevreden klant! Ik kom zeker terug.

Product snel geleverd

top

Gewoon Top zaak, zo hoort het!

Zo tevreden dat ik nooit nog elders bestel!

Alle producten die ik heb gekocht komen allemaal van carclean. Hier vind ik alle producten die ik nodig heb. Zeer handig dat je ook veel beoordelingen bij de producten hebt, zo kan je ze allemaal vergelijken. Ik heb al aan €100de producten gekocht via de site, zo tevreden ben ik. De prijzen zijn ook altijd zeer mooi en een zeer snelle levering met vaak een leuk cadeautje! Ik bestel nergens anders nog!

Erg goed

Goede service en snel de producten thuis

Zoals altijd snel en met een leuk gratis presentje

Duidelijke website

Bestellen ging makkelijk en werd snel geleverd

Snelle levering, cadeautje bij elke bestelling! Fijne producten om mee te werken

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs