Grote voorraad en makkelijk bestellen

Ik bestel al jaren bij carclean De keuze is reuze En heb je vragen dan word je adequaat geholpen Bestellen gaat makkelijk en de levering is snel

snelle levering goed spul

Al mijn materiaal om de auto te onderhouden haal ik bij carclean. Hoewel mijn laatste bestelling niet het gewenste resultaat opleverde blijf ik bij carclean .

Snelle verzending en goed verpakt

Ook altijd leuk dat er een extraatje bij zit.

Excellente service

In al de keren dat ik besteld heb, is er 1 keer iets mis gegaan en dat heeft carclean snel, efficiënt en netjes opgelost, terwijl het (vermoedelijk) meer de schuld van de koerierdienst was. Dus niets dan lof voor dit bedrijf!

De beste producten aan de beste prijs

De beste producten aan de beste prijs

Beste klantenservice ooit

Ik ben al reeds enkele jaren vaste klant bij carclean. En tot nu toe is er nog geen enkele winkel die kan tippen aan hun vorm van klantenservice. Steeds paraat met raad en daad. Ik ben vaste klant en blijf dat ook

Altijd goed !

Er is maar 1 plek waar ik mijn auto cosmetica koop en dat is CarClean! Ik kijk nooit elders ..

Snelle levering, goede producten

Wij kopen hier al onze producten voor de wagen. Ik kan deze firma echt aanbevelen.

Carclean heeft nog nooit teleurgesteld.

Ik kom hier eigenlijk al jaren. De service is onveranderd hoog. Producten zijn goed. Er zit altijd een leuke attentie bij de bestelling. Top bedrijf.

Altijd naar wens en nog nooooooit een tegenvaller

Altijd goede producten, veel reviews die toch mede bepalend zijn. Serviceniveau is perfect en verzending top dus wat wil je nog meer…….een fijne schone blinkende bolide en daar helpen jullie prima bij.

snelle service en goed product

snelle service en een goed product

Goede snelle service

Mijn producten zijn netjes en goed verpakt geleverd. Ook via de webshop duidelijk en snel te bestellen.

Prijzen zijn competitief, personeel zeer reactief als er een vraag gesteld wordt en zeer snelle levering. Een aanrader.

Altijd goed

snel verzonden en altijd een leuk kadootje erbij top !! helpen ook als je een product wat minder vind hoe je het juist moet gebruiken

snelle levering van fijne producten.

Voor de derde keer besteld nu voor een verjaardags cadeau. snelle levering op huisadres. Het zou ook leuk zijn als je een aflever adres en een account/ factuur adres van elkaar kunt loskoppelen. Maar ze verkopen prima produkten en een gratis attentie erbij, altijd leuk!

prima informatie over de toepassing van producten

Onze zwarte MB Sprinter vertoond hinderlijke swirls/hologrammen wanneer de zon op de wagen schijnt. Een gevolg van onjuist afwerken van de wagen na het machinaal verwijderen van krassen. Ik heb dit aangekaart bij Carclean en kreeg van hen een advies voor het gebruik van enkele middelen alsmede uitgebreide informatie in de vorm van tekst ondersteund door video instructies. Alles erg informatief. Ook vragen via de email werden keurig, snel en duidelijk beantwoord. Het advies was, wassen, kleien, polishing en afwerken met een sealant. Aansluitend heb ik de aanbevolen producten gekocht en nu gebruikt. Op moment van schrijven van deze review heb ik op een deel van de wagen handmatig de producten toegepast en ben optimistisch over het resultaat. Het is nu nog te vroeg om een eindoordeel te geven, Ik wil afwachten of het resultaat blijvend is maar ik ben hoopvol gestemd dat de swirls/holgrammen zijn verdwenen door de gebruikte polish.

Ruime keus.

Ruim assortiment van veel verschillende merken.

Prima levering.

Prima product geleverd en bezorgt zoals beloof en omschreven.

snel en goed

snelle levering en top producten

Super. Echt klantgericht

Super, niets anders te zeggen. Was al klant, maar door de laatste bestelling is de ervaring met Carclean zeker dik ok! Pakket werd door koerierbedrijf retour gestuurd door verkeerde plaatsnaam volgens hun, snelle reactie van Carclean uit en de dag nadien geleverd! Prima! Keep up the good work. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen, BE of NL.

Uitstekend!

Voor de 2e keer een bestelling geplaatst: - perfecte levering - op de afgesproken dag - betaling gebeurt zoals het moet => een tevreden klant.

Overzichtelijke webshop met een ruim assortiment en fijne heldesk!

Al vele bestellingen bij Carclean.com gedaan. Zeer fijne website waarop een groot aanbod aan detailing producten te vinden is. Wanneer iets niet helemaal duidelijk is kan je het navragen of het forum bezoeken. Bij alle producten is tevens goede informatie aanwezig, vaak zelfs videos.

Aanbiedingen

Er zijn heel veel aanbiedingen voor heel goede produkten

uitstekende service met heel vriendelijke mensen

Carclean geeft je altijd gericht advies zodat je het product koopt dat het beste bij jouw wensen past en hebben ze iets niet op stock dan krijg je alternatieven of als die er niet zijn dan zeggen ze dit gewoon zonder je producten voor te stellen die niet voldoen aan je wensen top firma gewoon

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs