Fantastisch!

Altijd alles netjes op tijd geleverd, meestal hebben ze alles op voorraad. Super service ook!

Zo zou je eigenlijk overal geholpen moeten worden

Kom er al jaren omdat hun assortiment en kennis super is. Daarnaast krijg je regelmatig iets extra gratis bij je bestelling, wat natuurlijk niet hoeft maar wel heel leuk is. Heb je een probleem ergens mee dan lossen ze het wel op, super service.

Perfecte service

Al heel veel besteld op carclean.com en ik ervaar steeds dezelfde goede service. Scherpe prijzen, groot aanbod, snelle levering en goede communicatie. Voor mij is dit de beste website in voor deze producten.

Doen wat beloofd wordt, snelle levering.

Heldere site en ze doen wat beloofd wordt. Keurige prijsstelling.

Super winkel

Groot assortiment,veel kennis op het gebied van reinigen en detailen en super vriendelijk personeel dat alle tijd voor je neemt. Ik kom hier graag voor al mijn detail spullen.

Makkelijk te bestellen en snelle levering!

Duidelijke omschrijving van het product

Altijd snel en goed geleverd

Als je bij Carclean wat besteld gaat dat simpel en krijg je de spullen altijd lekker snel in huis want dat wil je om mee aan de slag te gaan met je mooiste bezit.

Goed geholpen in de winkel en naar huis gegaan met een fijn product!

Goed, personeel was even bezig dus vroeg of ik heel eventjes kon wachten. Fijn dat ik daarvan op de hoogte werd gebracht. Verder was het zoals vaker, gewoon top!

Uitstekend.

Goeie producten en prijs. Interessant forum. Snelle levering en prettige geschenkjes.

Goeie en snelle levering

Goeie en snelle levering Kwaliteit producten Goed en deskundig advies wanneer nodig

Duidelijke site en snelle levering.

Ruime keuze uit vrijwel alle bekende merken. Juiste prijzen en snelle levering!

Snel en zoals afgesproken.

Ruime keus en goede prijzen. Daarnaast veel reviews van mensen die daadwerkelijk met het product gewerkt hebben.

Gewoon perfect

Alles volgens verwachting en op tijd geleverd

Prima webshop!

Goed voor elkaar, ook telefonisch goed bereikbaar en prima advies! Snelle levertijden en een leuk productgamma!

Super product en snelle levering

Super product en snelle levering

Uitstekende service ondanks problemen met product

Ik kocht een hogedrukreiniger en verschillende keren moest hij terug. Product omgeruild, onderdelen ontbraken, maar allemaal buiten schuld van Carclean om het ligt aan de fabrikant. Ondanks de ondervonden hinder heeft Carclean dit probleem prima opgelost! Volgende keer zien ze mij weer!

Snelle correcte levering.

Altijd een snelle en correcte levering. Nooit problemen mee gehad. Duidelijk en nette site

Overzichtelijke website, goede producten en vlugge levering.

Stress los

Op websitebezoek was alles duidelijk en netjes uitgelegd. Klantenservice top. Behulpzaam,niet opdringerig wel duidelijk,vriendelijk en professioneel….

Zeer aan te raden

Zoals altijd, snelle levering van de bestelde producten. Fijn bedrijf

Als je iets nodig heb voor je auto zou ik bij Carclean bestellen geen twijfel

Top service en snelle levering, met meestal een verassing

Mooie merken dus keuze genoeg

Topservice

Na twijfelen toch maar een aankoop gedaan bij CarClean.com en ik moet zeggen, ben uiterst tevreden, het kon gewoon niet beter, alles is netjes op tijd geleverd en kreeg er zelfs een cadeautje bij. Superservice, ga zo door.

Carclean is een zeer overzichtelijke site en zeer goeie service . Ik raad het iedereen aan bij hen te bestellen

Duidelijk, compleet & de beste prijs.

Als basic beginnende detailer zoek je naar een one-stop shop. Een (online-)shop met een breed en diep assortiment, duidelijke omschrijvingen bij producten, goede zoekfunctie en ruimte voor reviews van klanten. Tevens bevat het forum een schat aan informatie voor beginners! Carclean.com is voor mij DE webwinkel om mijn jarenlange 'hobby' nu, met de juiste materialen en kennis, uit te breiden naar een passie: het detailen van (in mijn geval) auto's!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs