Nette snelle levering

Duidelijke website goed geholpen

perfecte webshop

Ik kom toch bijna altijd weer bij Carclean terecht als ik iets nieuws zoek. Prijzen zijn prima en site is overzichtelijk met zeer groot assortiment. Is ook meteen een nadeel ik kan niet kiezen uit al die mooie poetsmiddelen. Snelle en goede levering. Wat wil je nog meer.

Dé detailer shop

Grote keus aan kwaliteitsproducten, zeer snelle levering, goed verpakt en altijd een klein cadeautje bij ingesloten. Zeer interessant voor beginnende auto detailers op het Carclean forum zijn gouden tips te vinden en per product een goede beschrijving van hoe en voor wat te gebruiken. Kortom een aanrader!

Mooi aanbod, snelle levering! Top!

Ruim aanbod, nette prijzen, leuk cadeautje bijgevoegd..altijd leuk!

Doet wat het moet doen

Al vaker gekocht en als proffesionele detailer een to go to voor mij

Mooie prijzen snelle levering.

2 maalnwqt besteld, 2 maal beste prijs en snelle levering.

Gewoon TOP..!!

Ruime keuze assortiment Prijs / kwaliteit Snelle levering

Overzichtelijke site, ruim aanbod en snelle levering

Carclean.com heeft een ruim aanbod van diverse merken en soorten carcleaning producten. Bij alle producten staat duidelijke informatie over het gebruik en de categorieën zijn logisch ingedeeld. De bestelling werd vlot geleverd. Enige minpunt vind ik dat de bestelling pas gratis wordt bezorgd vanaf 50 euro. Dit weerhoud me er van om slechts één vervangend product te bestellen en dus stel ik een bestelling uit. Gratis levering vanaf 30 euro zou beter zijn.

1e keer auto producten besteld om de auto grondig te wassen dat is zeker niet tegengevallen

Mijn ervaring met car clean is goed Wederom een goed en prettig advies en een goed product

Groot assortiment, vakkennis, snel geleverd.

Snelle levering, en altijd ruime keus. Ook wanneer er mogelijk iets verkeerd besteld wordt, dan bellen ze even ter verificatie of het klopt. Eigenlijk altijd zit er wel een leuke attentie of sample in het pakket.

Elke keer een feestje om wat leuke spullen uit te zoeken.

Goed en snel

Alles is snel besteld , en snelle levering volgt .

Ruime keuze op jullie site , en alles is ook snel geleverd .

Goede service, en snelle reactie op mail

Een fout van mij werdt snel opgelost na email contact. Goede service

Zoals beloofd op tijd bezorgd

Snel en netjes bezorgd

topservice, topproducten

Snelle levering, alles naar wens

veel nuttige producten

Middels de site erg veel gezien en geleerd

Productomschrijving duidelijk, levering goed verzorgd

Op de site kan ik genoeg info vinden over de gezochte producten.

Duidelijk en snelle levering

Alles is duidelijk en ze leveren ook snel ik zal het iedereen aanraden om bij hun te bestellen en het word ook netjes verpakt dus top car clean

Carclean stelt nooit teleur!

Al jaren bestel ik (niet regelmatig genoeg helaas) mijn poetsspullen bij Carclean.com. Prijs-kwaliteit en aanbod is geweldig. Enige puntje van verbetering zou voor mij persoonlijk zijn om wat meer overzicht te hebben in de producten en aanbevelingen van Carclean.com op de website. Ze hebben veel merken / alternatieven voor iedere categorie, voor mij een geval van "ik zie door de bomen het bos niet meer". Of bijvoorbeeld een aanbevolen set samenstellen: wassen / snelle detail / middel / vol. Zoiets? Absoluut geneuzel natuurlijk, het is een luxe probleem. Gewoon bij deze shop bestellen, ze zijn de beste!

Zeer goed !

Hebben mij persoonlijk gecontacteerd omdat ik iet verkeerd had geselecteerd op de site en ze hebben dan het juiste voor my genomen. Zeer goede klantenservice!

Uitstekend.

Veel keuze aan producten en snelle levering.

De producten besteld die ik nodag had. 1 van de producten kan pas op een latere datum verzonden worden, en alles perfect de dag nadien ontvangen. Top, ga hier zeker nog meer bestellen

Duidelijke omschrijving en correct afgeleverd

Duidelijke en transparante website. Bestelde goederen mag iets sneller worden geleverd. Maar kan ook door drukte voorkomen .

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs