De betere webwinkel voor auto producten.

Uitstekende service. Lage of geen verzendkosten en snelle levering.

perfecte sevice op alle vlak

op alle gebied perfecte service, navraag welk product nodig is, snelle verzending en goede prijzen

Super producten

Na een wasbeurt blinkt de auto enorm, als het geregend heeft parelen de druppels op het lakwerk. Met 1 doek kan je bijna gans je auto drogen. Top

Gewoon goed

Zoals altijd netjes op de hoogte gehouden. En vooraf werd er al aangegeven dat het drukker was. Pakket werd alsnog dinsdag aangeboden door postnl.

Zeer snelle en correcte levering.

Carclean geeft snelle levering en correcte service

Geweldig!

Snelle leveringen, uitstekende service, goede en betrouwbare reviews van producten en tot slot altijd een gratis product bij elke bestelling top!

Weer veel ingeslagen met de vele aanbiedingen. Top producten. Snelle levering.

Super geholpen.

Fijn en goed geholpen. Als je een vraag heb goed en duidelijk antwoord. Ga zeker nog een keer terug.

Hemels

Top service, gaan door het vuur voor hun klanten

Kwalitatieve producten en super vriendelijk personeel die ook heel goed kan adviseren. Van alle winkels waar ik producten voor de auto heb gekocht, zou ik de volgende keren als eerste weer naar Carclean gaan. Top service!

Goed en snel geleverd

Makkelijke site en snel geleverd

Goede site en service

Goede en duidelijke site met genoeg keuze aan producten. Snel en goed verzonden

Geweldig!

Geweldige service en snelle levering

Ruime keuze en zeer snelle levering !!

Op de site is een ruime keus in de verschillende produkten, daarnaast is er altijd een snelle levering.

Al mijn spullen die ik gebruik om de auto te wassen bestel ik bij Carclean. De site is overzichtelijk. Aanbiedingen en merken zijn goed te vinden.

Top service !!

Top!!

Geen gezeur gewoon goed

Goed geregeld allemaal Snelle verzending No nonsens

Overzichtelijk, compleet assortiment en goed advies

Mede door het gebruik van het CarClean forum, waar zowel medewerkers van CC als andere enthousiastelingen hun ervaringen delen, heb ik inmiddels een mooie verzameling aan producten om mijn auto netjes te maken en houden. Geen rommel, maar gewoon goed spul.

Prima ervaring

Meerdere bestellingen al gedaan , nooit geen gedoe of problemen. Producten zijn altijd goed verpakt.

Advies op maat.

Enorme collectie. Snelle levering naar Frankrijk. Zeer goed verpakt. Excellent.

Altijd fijn shoppen!

Breed assortiment, goed geprijsd en een leuk en handig forum.

Alles weer perfect ontvangen!

Snel besteld, snel bezorgd, snel gepoetst!

Alles wat je nodig hebt kun je hier vinden voor een schone auto

De site is niet echt overzichtelijk. Producten omschrijving zijn op zich goed maar het soms lastig om te weten welke producten wel en niet met elkaar runnen. Instructies filmpjes zijn van harte welkom. Verder prima service en kom graag een keer de fysieke winkel bezoeken.

Alles wat ik besteld was is zeer snel geleverd.

Compleet overzicht met goede producten en een snelle levering. Degelijk verpakt.

Service rapide

Après avoir commandé mes produits frais de livraison offerts et rapide en 2 jours je reçois mes produits chez moi et bien emballé.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs