Super bedrijf

Snelle levering en goede service

Prima bedrijf.

Prima bedrijf, ruim assortiment en zoals gebruikelijk een snelle levering inclusief een presentje.Een echt aanrader!!!!

Groot assortiment en snel verzonden!

Al een paar keer wat gekocht bij Carclean. Ze hebben veel spullen voorradig en wanneer je wat bestelt is het ook snel binnen. Het is ook prettig dat er een uitgebreide beschrijving op de website staat per product. Reviews helpen ook goed mee om een indruk te krijgen van de spullen die je wilt kopen.

Snel geleverd, goede service

Goed en snel geleverd!

Binnen een week twee bestellingen geplaatst. Beide keren werd het dezelfde dag nog verstuurd en had ik het een dag later in huis. Gewoon super! Men doet bij carclean echt hun best hiervoor.

snelle service met goede kwaliteit.

Goed assortiment met snelle verzending!

Bestel zo nu en dan en elke keer weer een feestje! Na dag geleverd en vaak ook nog eens een leuke sample in de doos

Goede producten en altijd snelle levering!

Bestel hier altijd alles voor de auto. Producten voldoen altijd aan de omschrijving en worden snel geleverd. Geldt ook voor de fysieke winkel. Erg plezierig voor advies!

Slecht

6 artikelen gekocht 1x thuis was alles in de aanbieding zonder info te geven zeer zeer slechte service

Al paar jaar klant naar volle tevredenheid

Goed en eerlijk advies, zelfs als het erop neer komt dat je een bepaald product beter niet kunt kopen. Kwaliteitsproducten en snelle levering.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Producten zijn snel te vinden, duidelijke toelichting per product. Makkelijk te bestellen en snelle levering. California Gold Pure Carnauba Wax Paste is makkelijk te verwerken en geeft een prachtig resultaat.

Super zaak altijd goed geregeld

Als je wat besteld loopt het altijd op rolletjes en er zit meestal een cadeautje bij en neutraal met product aanbeveling

Totali ok

Lateral good

Goede product omschrijving Carclean reageerd zeer snel Alleen jammer dat TNT wederom weer in gebreken blijft en 3 dagen duurt voordat het in huis is Maar dit is Carclean niet aan te rekenen

Altijd goed!

Carclean is altijd het meest betrouwbare adres voor detail producten. De bestellingen worden altijd op tijd geleverd met een extra presentje. Ook hebben ze een uitgebreid forum waar je alles kunt lezen over car clean detailing. Prima bedrijf!!!

Gewoon heel betrouwbaar en snel

Overzichtelijk, uitgebreid assortiment, snelle levering

Leuke verrassing

Mijn bestelling die op zondag werd geplaatst werd keurig de dinsdag erop bezorgd. Buiten de bestelde producten zat er zelfs een T-shirt en een zakje snoep bij!! Erg leuke verrassing.Alles keurig verpakt en onbeschadigd ontvangen.

Uitstekende service en komen afspraak na

Een aanrader, uitstekende service en een hoge kwaliteit bereikbaar voor particulieren en hobbyisten

Snelle levering, top producten

Zeer snelle levering, aangeboden producten leveren een zeer mooi resultaat zoals wordt gespecificeerd.

Uitstekend, zoals altijd

Uitstekend, zoals altijd

Prima service, zouden meer webshop een voorbeeld aan moeten nemen.

Producten besteld, netjes een mail ontvangen wanneer het verzonden is, track en trace ontvangen binnen 2 dagen producten binnen ondanks de drukte van de mega summer sale. Carclean super winkel.

Altijd prima ervaring met Carclean

Ik bestel graag bij Carclean, goede spullen en snelle levering! Voor advies kun je er ook goed terecht en tot nu toe altijd een product er gratis bij om uit te proberen.

Zeer goed. Top producten

Top product en super snel geleverd!

Bestelling geplaatst en de dag erna werd het geleverd.

Onverwacht aangenaam verrast!

Ik had Carclean op internet gevonden, en ben toen naar de shop gereden in Berkel en Rodenrijs. Ik bedoel, ik ben wel eens in een shop geweest waar ze best wel veel hadden, maar de Carclean shop in B en R overtrof al mijn verwachtingen. Dit vanwege het uitgebreide assortiment van artikelen, en de expertise van de mannen die je helpen. En ook de aantrekkelijke prijzen van de diverse sets voor verschillende disciplines van detailen. Maar ook voor het wekelijkse onderhoud van je auto. Ik heb de basis artikelen voor polijsten, kleien en foamen en wassen aangeschaft. Met de uitgebreide uitleg van de vakman van Carclean aan de slag gegaan. Nou....... Het resultaat mag er wezen. Ben zeer tevreden en ik ga zeker weer naar de shop voor verdere producten. Dus voor professioneel materiaal en advies Raad ik Carclean aan, ook aan mijn vrienden en kennissen.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs