Snel verzonden, net verpakt, fijne shop

Fijne winkel met goede producten

Artikelen die ik nodig heb zijn voorradig en snel in huis. Top service.

Super fijne webwinkel met goed prijzen. Alles wat ik nodig heb om mijn auto’s te detailen kan ik er vinden.

Goede service en snel geleverd

Heb nu al verzchillende keren hier besteld en altijd een gratis product erbij gekregen.

Zeer goede shop

Ruime keuze en zeer snelle levering!

Overzichtelijke website, goeie prijs, mooie producten

Prettig bestellen, snel gevonden wat ik zocht.

Alles gewoon perfect Snel geleverd Aanrader

super service

Goed geholpen, erg veel kennis over de producten. Heel veel op voorraad. Een aan te raden bedrijf.

Top site met veel info en goede service!

Veel bruikbare informatie over producten en beoordelingen.

Goede service en vlotte levering!

De bestelde producten werden vlot en netjes afgeleverd met elke ook nog iets extra’s erbij geleverd

Topservice

Alles verloopt als wens Snelle levering Altijd iemand aanwezig om op uw vraag te antwoorden.

Snelle levering van mooie producten

Levering wederom snel Zeer tevreden met het ruime aanbod van auto producten

Zoals altijd: vlekkeloos!

Nog nooit iets te klagen gehad over Carclean. Ze zijn gewoon supergoed in hun vak.

Goede overzichtelijke site met goede produkten aan een goede prijs. Goede service en als je iets wilt vragen altijd klaar voor te antwoorden. En dan een pluspunt altijd iets gratis bij je bestelling toegevoegd. Doe zo verder!

Besteld binnen 24 uur in huis helemaal top

Besteld en binnen 24 uur afgeleverd helemaal top

Snel

Snel, accuraat

Top CARCLEAN shop !

Altijd snel geleverd , veel keuze , TOP

Geweldig!

Besteld en volgende dag in huis. Alle producten zaten goed ingepakt. Ruime keuze en veel op voorraad. Dikke aanrader.

Prettig!

Volledig assortiment. Fijn navigeren over de site. Netjes verpakt en snel geleverd.

Product doet wat het belooft, was alleen te vinden bij Carclean.com. Een winkel om te onthouden dus.

Fijne site met korte en duidelijke uitleg bij de producten.

Zeer fijne ervaring

Heel gemakkelijke site om de juiste producten te vinden. Scherpe prijzen en snel geleverd. Top!

Duidelijke website en product snel geleverd.

Alles wat je nodig hebt.

Snelle levering ruime keuze. Ik gebruik altijd de meest verkocht en best beoordeelde producten ideaal.

Altijd snelle levering en veel keuze in materialen.

Zodra de bestelling geplaatst is krijg je al heel snel bericht dat de verzending klaar om verzonden te worden. Volgende dag in huis. Top!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs