Goed en snel

Snelle levering incl info over verzendstatus bestelling.

Een top webshop

Heel veel te bestellen. Snelle levering.

Snelle afhandeling

Producten worden snel en goed verpakt verzonden.

Super sevice

Goede en vlotte service

Top bedrijf! Snelle en uitstekende service.

Geen enkel bedrijf zo gespecialiseerd in deze sector als CarClean! Snelle levering, correcte afhandeling en super service... Iets niet in orde? In een handomdraai, alles naar wens opgelost. Hulde!

Duidelijke site, snelle correcte levering.

Duidelijke site, snelle correcte levering.

Top site.

Altijd zeer snelle en correcte levering. Prima uitleg over de producten en zeer betaalbaar.

Vlot, snel en superieure producten !

De beste webshop voor al uw auto poetsspullen

Nette en eerlijke webshop uitgebreid en duidelijk beschrijving

Top service van een topbedrijf

Alles helemaal inorde zoals gewoonlijk!!!

Fijne zaak met zeer uitgebreid assortiment

Erg goede en overzichtelijke website met een zeer uitgebreid assortiment met veel gebruikers reviews van de producten en advies. Snelle levering en alles keurig verpakt.

snelle, complete levering

Duidelijke site, goede filters om makkelijk de juiste producten te zoeken. En snelle complete levering met een leuk extraatje. Top!

Super snel geleverd!

Op vrijdag besteld en op woensdag al geleverd echt super!

Alles perfect en snel verlopen.top! Zeker een aanrader

Super producten, snel geleverd prima.

Bestel al jaren bij carclean, altijd snelle levering,en goede producten.

Top!!!

Beste site om onderhoudproducten voor auto te bestellen.

Top service, goede producten en snelle levering!

Goede producten voor een nette prijs en dan ook nog eens snel geleverd!

Correct en zeer klantvriendelijk

Ik vond nergens nog een adapter om een oude scangrip lamp te monteren op een standaard. Ook bij Carclean was deze uitverkocht. Ze hebben deze besteld voor me en binnen de week had ik het onderdeel in huis.

Snelle leveringen en overzichtelijke site.

Geen opmerkingen, altijd heel nauwkeurig in opvolging en snelle verzending. Site is ook enorm overzichtelijk. Je kan gemakkelijk bladeren door de nogal ruime lijst van producten en apparaten.

Alles naar wens

Zoals beschreven

SUPER

Vandaag besteld, morgen geleverd!

top service

supersnelle levering en top producten

Altijd alles op tijd aan een goeie prijs

Regelmatig al een bestelling geplaatst en altijd verloopt alles correct.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs