Wederom een prima levering!

Ik wordt altijd ontzettend blij van de leveringen van CarClean

goede spullen

Alleen maar lof over dit bedrijf.

Snelle bezorging. Duidelijk omschreven. Goede service. Geen minpunten. Nette bezorging. Voor herhaling vatbaar. Ik ben 100% tevreden. Kan naar mijn mening niet beter.

Perfecte

Erg goede service snelle levering en ruime keuze aan producten.

Duidelijke webshop, snel geleverd(belgie) top!

Via google product gezocht en bij jullie terechtgekomen en dan ook bestelt en zeer vlot alles kunnen ingeven en snel geleverd aan belgische kust. 1 opmerking ik zag 2x 140 gr of 1x 280 en koos de 2e optie en verwachte een iets grotere pot mothers maar stond op pot idd wel 280. Ik wist niet af van de kleinere versie blijkbaar. Maar voor mij leuke ontdekking site/ producten aanbod, dus volgende bestelling zal niet lang op zich laten wachten. Poets nogal graag retro auto’s en motoren op maar liefst op een juiste manier. (Mss op site links naar werkmethoden met sommige producten…just an idea… zoals tijd dat product op velg mag bvb of met heet of koud water, polierborstel of vel of doeken-welk type of welke stappen bvb, als staat er veel op you tube al ook. ) Maar eindbesluut top!!! .

Zeer goede produkten

Heb droogdoeken en gebruik de autoschampoo van q bath. Beide produkten zijn van top kwaliteit en raad ze zeker aan bij mijn vrienden en kennissen.

Duidelijke omschrijvingen, ruim assortiment en snelle levering

Duidelijke omschrijvingen van de verschillende producten. Hier zit ook nog een verbetering in, want is niet overal aan de orde. Verder een zeer ruim assortiment en snelle levering.

Ik ben zeer tevreden van Carclean. Ze hebben een zeer groot assortiment en ze leveren alles zeer snel tegen een goede prijs en af en toe krijg je eens een leuk extraatje bij je bestelling wat altijd leuk is :-).

Goed advies, uitgebreid assortiment

Prima advies gekregen voor reinigen en beschermen van zowel mijn motorfietsen als auto. Uitgebreid assortiment poets en hulpmiddelen. Er wordt alle tijd besteed voor advies over de best toe te passen producten.

Uitstekende service!

Vorige keer was alles niet direct geleverd, maar na een reactie van Tim was alles al snel duidelijk. Nu ondertussen alweer 3 of 4 keer besteld, alles op voorraad en binnen 24uur geleverd! Zoals altijd netjes verpakt en weer een gratis ding erbij, super!

Snelle afhandeling en snelle leveringen .Alles Toppie.

Makkelijk bestand en snel geleverd

Goed kunnen vinden wat ik zocht. Daags na bestelling geleverd.

Snel en correct bezorgd

Vlotte levering en prima product

Positief

Bestelling werd vlot geleverd. Website is duidelijk en overzichtelijk wat het bestellen erg simpel maakt.

Al jaren tevreden klant, het bedrijf, service en producten blijven top kwaliteit

Blijft top producten en altijd geleverd binnen termijn wat ze aangeven. Kan iedereen aanbevelen hier zijn spullen te kopen.

Op voorraad, snel en correct geleverd.

Altijd prima advies als je geen keuze kunt maken of twijfelt tussen producten. Keuze wel gemaakt dan bijna alles op voorraad en netjes in tasje met een nuttig aardigheidje mee gekregen. Top zaak!!

Ik haal al enige tijd mijn spullen bij carclean, ook al is het af en toe en niet altijd super veel. Producten zijn super en ben er zeer tevreden over. Wat ook leuk is dat ze er eigenlijk altijd wel wat leuks bij doen wat je gratis erbij krijg. Ik baalde laats wel toen ik zag dat er super veel niet voorradig was maarja ook dat kan gebeuren. Toen ik pas dacht laat ik maar weer eens kijken was ik blij die groene letters weer te zien!

Zoals altijd correct

En met een leuk kado erbij

Snel en gemakelijk met een goede uitleg

Snel en gemakelijk met een duidelijke uitleg

Super service!

Altijd geweldige service!

Top service en snelle levering!

Goed bedrijf met kennis van de producten, levert snel en goed. Zeker een aanrader

Klantvriendelijk to the max

Ik heb een paar weken geleden een ava hogedrukreiniger gekocht. Na een paar keer gebruiken lekkage. Contact met carclean.. filmpje van de lekkage erbij. Door hun interactie met ava kreeg ik een goed bod. Top aftersales dus

Top zaak!

Top zaak. Altijd snel antwoord. Snelle levering.

Goede spullen, vlotte levering, goede service.

Snel geleverd. Goede communicatie. Ruime keus. Goeie service.

Fantastische site

Uit toeval kwam ik op de site. Ik kan voor alles bij Carclean terecht. Het zijn zeer goed opgeleide mensen die daar werken met goede kennis van zaken. De spullen die ze verkopen zijn tip top. En ze zeggen het ook als het misschien goedkoper zou kunnen. Ik ben zeer tevreden over de producten. En de levertijd is ook zeer gunstig. Telefonisch zijn ze ook goed te bereiken.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs