Snel en correct

Ik bestelde alle producten en doeken om een glasscoating te kunnen plaatsen op men auto . Kreeg dit de dag erna al thuis geleverd en een er was ook nog een bus kuisproduct gratis bijgeleverd . Topservice zoals altijd

Prima gegaan

Alles voorraad en snel geleverd

Het is gewoon ALTIJD goed!

Sinds ik klant ben bij Carclean, heb ik wel prijzen en producten vergeleken, maar ik kwam 9 van de 10 keer toch wel bij hun uit om de producten te bestellen. Ruime keus en het is gewoon altijd goed. Samen met de snelle levering want ik ben niet zo van het dagenlang wachten (op werkdagen voor 21:00 uur besteld = volgende dag ontvangen!), is dit voor mij de ideale zaak om mijn spullen voor mijn auto en motor te bestellen. Keep it up guys!

Snelle service, proper verpakt! Bij vragen ook zeer snelle feedback!

Sproeikop bij product erg slecht!

Ik kreeg een waardeloze sproeier geleverd bij een spray product. Onder de maat en zelfs duurder dan de concurrent. Had hier meer kwaliteit van verwacht ipv dit geklungel.

Top producten

Snelle en goede service

Prima service, snel geleverd!

Prima service, snel geleverd!

Groot assortiment, prijsgunstig.

Veel te koop, leuke aanbiedingen.

Vriendelijk personeel wat de nodige kennis opzak heeft. Staan er niet om te verkopen maar om je te helpen. Kan niet anders zeggen dan dat het een top bedrijf is met een super service!

Altijd snelle levering en goed advies tijdens telefoon

Bestel met enige regelmaat en dat is altijd netjes op tijd en perfect via de site.

Helemaal top!

Koop al jaren de spullen voor het poetsen van mijn auto bij carclean.com Nog nooit iets van problemen gehad, altijd netjes optijd geleverd of netjes gecommuniceerd dat iets later kwam.

Product zelf nog niet gebruikt. Gelukkig. Vragen om een review is goed 2x een mail is iets te veel. Wilde de vorige mail ook een reactie geven maar daar moest ik 150 karakters tikken. Daar ben ik afgehaakt.

Duidelijk, snel, gul en goed geprijsd

Carclean heeft een mooie duidelijke website met een zeer breed aanbod. Ze bieden eigenlijk alles om je auto (of motor in mijn geval) van top tot teen tip top in orde te maken. Daarnaast bieden ze ook nog verschillende prijssegmenten, dus zowel voor de budgetteer als voor de all-out detailer is er van alles te vinden. Carclean levert onwijs snel. Gewoon netjes voor 21 uur besteld volgende dag in huis. Leuke bonus: als je een nieuwe klant bent willen ze nog wel eens een gratis cadeautje meesturen, altijd leuk :)

Snelle en correcte service.

Vliegensvlug

Ik heb nog nooit zo snel een pakketje aangekregen als bij jullie. Wat een service! Ook een gratis geurhangertje is mooi meegenomen! Super service ga zo door.

Snel en goed

Kwaliteit goed snelle levering

ben erg tevreden

uit stekend geholpen

Goede producten voor een goede prijs!

Goede kwaliteitsproducten. Voor een goede prijs en netjes en snel geleverd. Aanrader.

Goede service, kwaliteitsproducten en snelle verzending

super bedrijf

top bedrijf

Dit bedrijf snapt hoe het werkt

Top bedrijf met service hoog in het vaandel. Duidelijke communicatie en goede track&trace. Na een mailtje met een vraag wordt er direct contact opgenomen en helpen ze je vakkundig verder. Met een korte productomschrijving weten ze wat je bedoelt en wordt het geregeld.

Het product dat voorradig was,wascer en is snel geleverd.

Carclean heeft wederom snel en vakkundig de goederen geleverd.

Aanrader

Fijne webshop met goede productomschrijvingen. Heb je nog weinig ervaring, dan helpt het forum je graag op weg.

makkelijk bestellen snel geleverd

top ervaring zoals gewoonlijk..

Prima snelle verzending

Verder niks op aan te merken.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs