prima geholpen in de winkel, personeel ook behulpzaam.

prima geholpen in de winkel, personeel ook behulpzaam.

Duidelijke en overzichtelijke site

Heb al een paar bestellingen gedaan en dankzij de duidelijke omschrijving en met welke combinatie producten te gebruiken, durf ik nu een product op auto gebruiken waar ik eerder argwanend tegenover stond. Dit dankzij ook reviews van de gebruikers. Bij deze bedankt iedereen

snel en top spullen

snel geleverd & top spullen

Geweldig bedrijf met veel ervaring in hun vak.

Toen ik begon met mijn autos poetsen had ik best veel vragen. En die werden altijd netjes beantwoord in de showroom. En altijd leuk om aanraders te krijgen van t personeel. Kom er graag.

Goede communicatie

Zoals het hoort

Super levering

Snelle levering en goeie kwaliteit alteit

Helemaal TOP.

Mijn ervaring is uiterste vreden over besteld product. Voor herhaling vatbaar.

Geweldige Klantenservice

Zoals altijd een perfecte klantenservice van Carclean. Bij vragen wordt je goed te woord gestaan door iemand met vakkennis.

Helemaal top

Mooi en overzichtelijke website en altijd krijg ik wat leuks bij de bestelling.

Gewoon top! Niks aan toe te voegen.

Altijd snelle levering, voorraad is goed op orde en bij je bestelling meestal een leuk cadeautje.

Goede website en snelle levering

Duidelijke website en bijna altijd alles genoeg voorradig. En snelle levering!!

Positief

Mega goed online bedrijf super snelle leveringen

S'avonds besteld volgende dag geleverd super!

Duidelijk, snel en goed

Product als omschreven, snelle en goede levering.

Ruim assortiment met overzichtelijke website.

Goede ervaring Netjes en goed verpakt.

Goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle levering

Zeer uitermate goede service

Altijd optijd, en netjes verpakt

Gewoon super !

Nog nooit geen klachten gehad over dit bedrijf, en ze helpen je wanneer er iets is !

Zeer goede klantenservice

Het enigste wat ik kan zeggen is dat de klanten service echt helemal top is! mijn voorgaande bestellingen ook prima geleverd! en soms met een cadeautje! altijd leuk om wat er bij te krijgen

Gewoon goed

Snelle levering en hele goede prijs tov andere dus zeker voor herhaling

Topservice

Als ik iets bestel komt het altijd op tijd en correct aan en er zit altijd iets extra bij dus zeker een aanrader ik koop nergens anders meer detailing gear dan bij carclean

Snel en juist geleverd en goed ingepakt

Goede site met zeer goede beschrijving van de producten zeker als beginner.

Goede kwaliteit qua product

Snelle levering. Klasse!!