Uitstekend service!

Ik zocht al tijdje naar juiste schoonmaakmiddel voor mijn auto. Ik zocht op allerlei websites maar kon niet echt juiste vinden omdat ik niet wist wat ik moest zoek. Dus ben ik naar Carclean gegaan voor de advies en wordt gelijk uitstekend geholpen en producten zijn echt top, het treft over al mijn verwachtingen. Ik kom zeker weer terug!

Dé leverancier van detailing producten!!

Als Carclean het niet heeft dan heeft niemand het!! Prachtig bedrijf waar de klant op de eerste plaats staat. Mooi om te zien dat het begint bij een hobby en dat je uit kunt groeien tot de marktleider in detailing producten.

Duidelijk, snelle levering, mooie producten

Ik heb meerdere mooie producten bij jullie besteld, Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering, goed verpakt. Kortom, zo hoort het!

Top makkelijk snel

Top webshop met heel veel assortiment verzending is snel en betrouwbaar ga zo door

Excellent service

Envoi rapide et soigné, excellents produits. Tout est parfait.

Ziet er goed uit.

Spul ziet er goed uit nog niet gebruikt

Goed.

Prima verpakt en snel geleverd.

correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Snel

Bestellingen worden snel behandeld daardoor ook snelle levering.

Beste wat er is

Top product

De levering gebeurde zeer vlot. De site is duidelijk en je vind er de nodige uitleg.

Super snelle levering, en een gratis product bij mijn bestelde producten. Helemaal top!

zeer goed

zeer goed alles omschreven van producten alleen lang moeten wachten niet voorradig maar wel mail gehad toen het voorradig was zit heel goed in elkaar en met goede uitleg een aanrader als website. TOP.

Zeer correct en snel

Goede service nette mensen, zeer net geholpen

Zeer goed.

Altijd snel en correct. Goede service.

Mijn ervaring met Carclean zijn goed!

Altijd de zending op tijd ontvangen! Helaas, waren de Gyeon producten waar mijn voorkeur naar uit gaan, niet voorradig op 10 Mei. Wacht spoedig als ze weer voorradig zijn.

Snelle levering, ruime voorraad.

Duidelijke site. De producten die ik zocht waren op voorraad en de volgende dag in huis.

Product eenvoudig te vinden

Na meerdere bestellingen; een aanrader!

Ook met de laatste bestelling weer een goede ervaring gehad. De producten staan duidelijk omschreven op de website van Carclean en fijn ook dat er vaak recensies bij staan, zodat je wat beter in kunt schatten of het het product is wat je zoekt. Prima prijzen. Ruim assortiment. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De levering was snel. De bestelde producten waren goed ingepakt en er zat nog een gratis product bij ook. TOP!

Blijft een topper

Al een tijdje niks meer besteld bij Carclean, maar ik had weer wat spullen nodig voor machinaal polijsten, wetsanding en om mijn voorraad aan te vullen. Opnieuw een uitstekende ervaring met Carclean. Goeie prijzen, snelle levering en altijd een gratis extraatje bij de bestelling. Ook mooi om te zien; het schuurpapier (voor wetsanding) wordt per stuk verkocht, maar wel opnieuw 'gesealed' door Carclean om contaminatie te voorkomen. Top!

Zeer snelle levering!

Snelle en goede levering en een uitstekende service

Zeer servicegericht

Veel kennis van zaken en ze nemen echt de tijd voor je. Fijne zaak!

Heel klantvriendelijk en snel geleverd

De componenten en schoonmaak spullen zijn snel en goed geleverd en ze werken ook heel goed

Goed assortiment en snelle, betrouwbare levering

Super, al jaren lang

Huygensstraat 35