Prima producten en uitstekende service!

Snelle levering. Uitstekende ondersteuning bij het plaatsen van een nieuw koppeling op mijn foamlans (lukte mij zelf niet, na telefonisch contact retour gestuurd een en nieuw gemonteerd koppelstuk ontvangen).

Top bedrijf

Goede site.gemakkelijk bestellen betalen.en zeer snel verzonden.

Wat kan hier nou nog verbeterd worden??

Snelle en goede levering, assortiment en prijzen zijn top! Niks op aan te merken

Mooie producten en goede voorlichting

Vragen worden snel en goed beantwoord. Vakman ook waar het bij mij ging om natte autokrakers en onderhoud

Was top en volgende dag geleverd

Aanbevolen

Super producten !

Was netjes snel binnen

Gekocht als cadeau voor mijn zusje die auto gek is en alleen het beste wil voor haar auto.

Altijd op tijd, altijd goede service!

Al zo’n 3 jaar klant bij carclean en in die tijd bijna elke maand een order. Super tevreden over de snelle levering en aftersales. Als er iets kun je bellen of het nu gaat om een defect of een advies, je wordt altijd goed geholpen.

Alles prima in orde

Alles prima in orde

Goed.

Voor de 2e keer besteld bij Carclean.Levering is snel,vandaag besteld morgen in huis en super goed verpakt.Ook weer een leuk extraatje erbij gekregen in de vorm van een MF doek.Ik ben erg tevreden en ga hier zeker hier weer bestellen als ik wat nodig ben.Een aanrader.

Ruim assortiment en snelle levering

Duidelijke website met een ruim assortiment aan producten, uitstekende service en heldere communicatie, producten waren uitstekend ingepakt en werden snel bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar!

Snel levering

Snelle levering en goede producten

Goed assortiment tegen scherpe prijzen en perfecte service

Ruim assortiment, prijzen zijn scherp en de service is echt prima. Snelle verzending en netjes verpakt. Plus altijd een presentje in de doos, erg leuk!

snelle levering en goede productie.

Snelle levering van velgen cleaner.

Overzichtelijk helaas was niet alles op voorraad goede service

Too

Zeer vlotte levering van top producten

Koop er al jaren mijn autospullen!

Ze hebben alles wat je nodig hebt om je auto weer mooi te maken. Koop er al jaren spullen. Altijd een leuk cadeautje bij je bestellen. Top bedrijf

Snelle verzending, artikel komt overeen met foto op website

Snelle verzending, artikel komt overeen met foto op website

En niet alléén een snelle levering, maar ook nog een goede kwaliteit.

Score zegt genoeg: echt in alles uitstekend

Zeer Snelle levering Doos met producten goed ingepakt. Is duidelijk te zien dat daarop is gelet. Oogt Professioneel, ook in emails Kom graag terug

Proffesioneel

Snel geleverd Kwaliteit zoals beschreven

Uitstekend!

Snel geleverd en naar wens. Zeker voor herhaling vatbaar.

Zou volgende dag geleverd worden uiteindelijk een week gewacht

De levertijd was extreem lang dus vind dit echt een minpunt. Alle webshops hebben last van lange levertijden, maar om een week te wachten als het normaal volgende dag bezorgt wordt is jammer. Switch naar dhl zou misschien een beter optie zijn.

Zeer complete en goede carcare shop.

Ondanks er recent wat producten niet op voorraad zijn is er toch ruim aanbod van goede producten. Sowieso goede service en krijg altijd een extraatje, das aardig! Bestel hier al jaren.

Snel en juist

Altijd snelle verzending. Goede producten aan eerlijke prijs.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs