ruim assortiment snel in huis

ruim assortiment snel in huis

Altijd goede service

Top website met snelle levering

1 keer, daarna niet meer!

Na een bestelling die tegenviel, toch zeer goed geholpen en onmiddellijk feedback. Klantvriendelijk!

Nu bijna 7 jaar klant bij carclean! Dit komt omdat je altijd netjes wordt geholpen bij vragen of twijfels. Je krijg hierop altijd een eerlijk antwoord. Ik vind persoonlijk dat je service mag belonen. Bedankt team carclean!

Top bedrijf, snelle verzending

Top bedrijf Duidelijke site en ruime voorraad poest spullen, en super snelle verzending.

Goede website, snelle levering

Carclean.com heeft een duidelijke en overzichtelijke website en het meeste is op voorraad. Het bijbehorende forum bevat veel goede tips en adviezen

Top bedrijf!

Snelle en keurige service! Kunnen veel bedrijven iets van leren.

Goed, persoonlijk advies en snel geleverd

Ik heb goed, snel en inhoudelijk advies ontvangen over de producten. Daar ben ik zeer tevreden over. Ik ben nieuw bij Carclean maar zal er zeker vaker wat bestellen. Het pakket was snel verzonden en goed verpakt. Ook leuk was het extra flesje velgenreiniger wat er bij zat.

Alles netjes gegaan.

Bestelde producten zijn snel en netjes geleverd.

Carelessness doet wat er gevraagd wordt en meer!

De bestelde spullen werden snel geleverd. De verzendkosten waren bescheiden. Ook nog een lekker geurtje als extraatje gekregen, leuk! Ik heb vaker spullen bij Carclean besteld en ben altijd positief verrast!

Service vindt ik goed bij carclean toppie ga zo door!!

Goed bedrijf, goede uitleg, snelle levering.

Mooi bedrijf, twee keer gebeld voor het polijstwerk, netjes te woord gestaan. Weten waarover ze praten.

Goede producten

Medewerkers hebben kennis van producten en weten wat je nodig hebt als je een vraag stelt. Zeer goede producten en echte kwaliteit.

Compleet assortiment.

Goede omschrijving van de producten grote voorraad en hele snelle levering.

Goede service, zeer goede kwaliteit

Goede duidelijke site, erg goede hulp bij het bestellen

Werkt perfect

Werkt perfect gebruik het al 20 jaar !

Goede ervaringen en snelle levering

Overzichtelijke site, enorm veel keus in verschillende merken. En bij elke bestelling altijd wel een leuk presentje

Alles is vlot verlopen

Heel vlotjes kunnen bestellen en heel duidelijk

Geen woorden voor

Word er helemaal emotioneel van. Wat een service, wat een prijzen, wat een levertijd, ge-wel-dig! Alleen 2x vragen voor een beoordeling in te vullen vind ik dan weer een beetje overdreven.

Product zoals omschreven en werkt ook ontzettend goed. Ik ben zeer tevreden met de levering want die was ook snel.

heel goede ervaring

goed mooi en fijn spul snelle levering

snel en goed

Mijn ervaring met carclean is goed goed advies en veel keuze ook de link naar forum haal je veel uit

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs