Ondanks alle corona beperkingen wordt er goed met je meegedacht bij het bestellen en krijg je daarbij een goede voorlichting over de producten

perfect

snel, correct en altijd leuke attentie bij

Hele goede service!

Ik bestel regelmatig wat en de service is keer op keer goed.

Goede service en duidelijke site

Snel en goede producten

Supersnel en de juiste kwaliteits producten!

Goed bedrijf

Netjes zoals afgesproken bezorgd zeker aanrader alles op autogebied poetswerk

Very good products

Fast ..very good...I like it

Ik vraag en zij versturen versturen, en in een goed tempo.

Ik bestel hier omdat er inmiddels vertrouwen is dat het goed komt.

Zoals gewoonlijk, perfect

Tof.!!!

Nog niet gebruikt maar lijkt ok.

Duidelijk, goed, snel en houdt zich aan de toezegging.

.. ..

Top online winkel

Beste online winkel die ik ken. Duidelijke webwinkel met een megagroot assortiment. Snelle levering, en goed verpakt

Prettige on-line winkel

Shoppen werkt eenvoudig en levering is netjes en snel.

Op tijd binnen gekregen

Product zoals beschreven.

Ruime keus, snelle levering scherp geprijsd

Alles wat ik nodig had was snel in huis. Moest ivm kapot gaan van mijn poetsmachine spullen terugsturen ook dit gaat allemaal erg makkelijk.

Mooi

Werkt heel goed

Zoals altijd snel geleverd en alles zoals het hoort

Helemaal niets mis mee

Prettig contact ! Klantvriendelijk meegedacht ! Snelle levering, en ook nog eens uitstekend verpakt...

Fijne webshop om te kopen

zeer ruime keuze, snelle levering en ook snelle en duidelijke reactie op gestelde vraag. Ook het forum is erg handig om ervaringen te lezen.

Ontzettend goede ervaring met Carclean!

Via collega’s deze site leren kennen. Ontzettend goede producten, overzichtelijke site. Goede service, snelle service. Ik raad het iedereen aan.

Top kwaliteit, super snel geleverd

Goede kwaliteit, auto absoluut opgeknapt.

Hele fijne winkel !

Een hele ruime keuze in het assortiment en snelle levering

Uitstekend zoals altijd

Goede service zoals altijd,snel geleverd,goed verpakt,wat wil een mens meer ?.

Duidelijke website, snelle levering

Iedere keer vind ik op carclean alles wat nodig is om de auto mooi blinkend te houden. En telkens wordt alles snel geleverd.

Gewoon top.

Daar kunnen er heel wat een voorbeeld aan nemen

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs