Excellent site

Expédition et emballage au top Produit de très bonne qualité Livraison super rapide Petit cadeau à la livraison Que du positif

Vlotte afhandeling en snelle levering!

Snelle levering van het gevraagde

Goed product en snel geleverd. Ook goed op de hoogte gehouden van het traject naar het bezorgen op adres.

Altijd super! En vooral super netjes verpakt

En vaak toch leuke kadootje zoals doeken. Altijd handig

Vertrouwen

De bestelling werd keurig op de geplande levertijd Geleverd met bovendien nog een kleine attentie

Gewoon weg top

Snelle levering Vriendelijk Af en toe een extratje Goeie producten

Top assortiment

Naast brede en goede assortiment, zijn de prijzen prima en snelle levering.

‘S middags aan het einde van de middag een flinke bestelling gedaan, de volgende dag alles geleverd. Dit kan natuurlijk ook aan de drukte van PostNL liggen, maar ik vond dit wel indrukwekkend. Daarnaast ook zeer tevreden over de prijzen en aangeboden producten. Ik heb ook al een 2de bestelling gedaan!

Altijd goed

Altijd snel, goed en degelijk. Duidelijke website met veel informatie.

Super speciaalzaaak

Goed aanbod, goede service, goede prijzen.

Perfect verlopen

Snelle reactie Snel verstuurd Goed verpakt Kortom aanrader

Top Bedrijf

Zeer tevreden met de producten, kwaliteit en service van Carclean. Raad dit bedrijf ten zeerste aan.

Goed , snel en simpel

Fijne stevige nitril handschoenen gekocht, scherpe prijs en snel geleverd

Uitstekende service.

Al verschillende keren iets besteld bij Carclean en de dag nadien is het al bij mij. Er zit ook altijd een gratis attentie bij. Ik ben blij dat ik Carclean ontdekt heb. Groeten van een tevreden klant. Francky.

Excellent

Ordered some Mothers Mag and Aluminium polish. It arrived within 48 hours and was very well packaged. Very good service !

zeer goed

Ruime keuze en zeer snelle levering, donderdag half 6 besteld en vrijdag middag al geleverd in België

Alles toppie

Groot aanbod, snelle verzending en steeds een gratis item.

top

als ik iets bestel is het altijd correct plus ik krijg er ook altijd een extraatje bij dat kan ik niet zeggen waar ik andere bestellingen plaats

Nette bezorging!

Snelle bezorging netjes verpak dat het niet kon breken. Eerlijke prijzen

Top bedrijf met uitstekende service

Snelle levering, klein presentje in de doos! 1 product was beschadigd. En werd gelijk een nieuw product geleverd. Carclean heeft er een nieuwe vaste klant bij

Carclean is gewoon goed en betrouwbaar

Als ik iets bestel voor mijn auto . Dan bestel ik het altijd bij carclean.

Geven goede raad en hebben er verstand van

Zat met een probleem en dit werd verholpen door goede raad van een van de mensen van Carclean. Top

Super Snelle Service

Een aantal mooie wiel borstels besteld en weer de super geweldige droogdoek van Monello 70x80cm (Dopino Drying Towel), dit blijft mijn favoriete droogdoek. Zeer makkelijk in gebruik en neemt veel water op. 's avonds om 20:00 besteld en de volgende dag in huis! Super service! Bedankt CarClean.

He- Le- Maal geweldig !!!!!! Zeer content.

Het is zalig om geen strepen meer op mijn ramen te hebben. Super spul !!!!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs