super service en snel

top aangekocht en volgende dag levering indien alles voorradig is

Goede correcte snelle service

Bij mijn eerste bestelling leverde de pakjesdienst het pakket niet correct af. Dit werd snel en vlot opgelost door Carclean! Een nieuw pakket werd zonder problemen opnieuw verzonden. 10/10 voor communicatie, probleemoplossing, kortom goede correcte en zéér snelle service! Keep up the good work! En nogmaals bedankt voor de vlotte afhandeling. Ik koop er opnieuw!

Zoals altijd een goede en snelle service, producten geleverd zoals geadverteerd.

snelle levering, kwaliteitsproducten

Uitgebreide duidelijke website... snelle levering

goede spullen en geweldige service

Wat ontzettend leuk om een geweldige service mee te maken. Mijn superfijne DAB500 polijst machine was per ongeluk van de werkbank gevallen en daarna kon ik `m niet meer gebruiken. Retour gestuurd en gemeld wat er was gebeurd. En daar onderscheid een fijn bedrijf zich van de andere doorsnee bedrijven. Na een sympathiek mailtje werd mijn polijstmachientje tegen de franco-kosten hersteld en terug gestuurd. Het bestaat dus nog: Goede spullen en goede service.

Altijd alles snel zeer netjes verpakt. Soms wat leuke kleinigheidje erin wat je dan de bestelling later toch mee pakt.

Enkel maar aan te raden. Heb er al redelijk wat geld gespendeerd. Je mag altijd iets vragen en wordt altijd vriendelijk geholpen.

goede service

goede service met snelle levering.ook voor advies kun je terechtpersoonlijke benadering ,kort om prima altijd een extraatje bij je bestelling

Communicatie en klantenservice is top!

Bij ontvangst van de bestelde schuimlans bleek ik toch het verkeerde koppelstuk voor mijn hogedrukreiniger. Carclean reageerde snel op mijn mailtje en bood direct aan om het onderdeel om te ruilen. Communicatie en klantenservice is top!

Top aankoop gedaan

Mijn auto is als nieuw

Precies wat ik wilde

Op basis van uitgebreide informatie beschikbaar bij de winkel en het bijbehorende forum heb ik me wegwijs weten te maken in de wereld van autodetailing-producten. Ik heb de producten ondertussen gebruikt naar volle tevredenheid. Mijn bakkie staat er weer schoon, en meer glanzend dan ooit, bij. Wanneer ik mijn collectie detailingproducten uit ga breiden, is dit waar ik het zal doen. Top!

Goede service en betrouwbaar

Goede service, snelle levering en alles zit stevig en goed verpakt

Top!!!!

Zeer goede producten.

Geweldige site en service

Paar keer iets gekocht , uitleg gevraagd en altijd mooi gereageerd en opgestuurd. Top team daar

Een bedrijf die naast allerlei goede producten ook nog eens een zeer zeldzame service geeft.

Ik heb enkel nog maar zeer goede ervaringen met Carclean.com gehad. Naast snelle verzending van bestelde producten, zijn ze bij de klantenservice ook nog eens hartstikke snel en nemen ze uitgebreid de tijd om je te informeren aangaande vragen die je stelt. Daarnaast is het gratis presentje bij de bestelling mooi meegenomen en een leuke attentie alsmede blijk van waardering. Het enige minpuntje die ik zou kunnen bedenken is dat de aanbiedingen wel wat korter mogen, zodat er meer roulatie plaats vind. De huidige aanbiedingen zouden 11 maart verlopen, echter zijn deze verlengd tot 25 maart. Nieuwe aanbiedingen waren leuker geweest, want meestal bestel ik nog een extra aanbieding mee als deze interessant zijn en aan mijn behoefte voldoen.

Veel keuze, snel geleverd en extra presentje. Kortom goed 1e ervaring maar zeker niet de laatste.

Super goede producten snel geleverd , en bij mijn laatste bestelling een extra presentje ontvangen , erg leuk,,,

keurig netjes, volgen afspraak

het bestelde product werd op tijd en volgens afspraak geleverd

Altijd op tijd leveren en goed telefonisch advies.

Carclean is een professionele partij waar ik graag zaken mee doe. Ook de website is duidelijk en uitgebreid.

Goede producten en snel geleverd

Ben nog niet zo lang klant bij Carclean, maar van de keuze aan artikelen krijg je zekers je Car clean :)

Beste bedrijf in de branche

Altijd snel geleverd en antwoord op je vragen.

Goed Ervaring er mee nooit problemen

Very happy with Carclean

Fast delivery, very well packaged and quality products. I will buy from them without any hesitation. Thank you very much.

Snel en betrouwbaar!

Snelle en betrouwbare levering!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs