Gewoon de beste !

Snelle levering, zeer ruim assortiment en goede ondersteuning van personeel bij evt. vragen! Gewoon de beste!

Groot assortiment, snelle levering.

zeer uitgebreid assortiment, marktconforme prijsstelleing en altijd snel geleverd

Nu al een aantal malen onderhoudsproducten voor mijn auto besteld bij Carclean. Dit overigens op aanraden van een kennis die ook al jaren zijn onderhoudsproducten bij Carclean aanschaft. Altijd keurig geleverd dus geen enkele reden om van leverancier te wisselen.

Top leverancier

Altijd alles op tijd en de juiste producten

Snel verzonden en netjes alles geleverd

Snel verzonden en netjes alles geleverd. Prijzen zijn goed, kreeg er zelfs een gratis doek bij!

Super producten ruime keuze wn snelle levering top!

Netjes en snel!

Poorboys shampoo gekocht. Snel geleverd en netjes ingepakt.

Goed, zoals altijd

Voor mij the Go To shop voor al mijn reinigingsspullen voor de heilige koe

Zorgvuldige en snelle levering

Ondanks de drukke Corona tijd wat online bestellingen werden de producten die had besteld bij Carclean netjes en snel geleverd.

Mooi gamma car care producten. Altijd goeie info, stipt in de leveringen.

Zeer goed bedrijf

Ik bestel hier altijd mijn producten. Snelle levering en goede klantenservice. Meer moet dat niet zijn!

geweldig......

mijn spiegelkappen van de auto waren beetje verweerd, bij Carclean poetsmiddel besteld, meteen geprobeerd en resultaat was geweldig verweerde plekken weg en spiegelkappen glimmen als voorheen

Een top bedrijf.

Snelle levering , goed advies , fatsoenlijke prijzen .

Zoals Altijd Perfect

Ik bestel hier al jaren, en het blijft gewoon goed, altijd een cadeautje bij je bestelling, dat is echt fantastisch. ik zal hier zeker blijven bestellen

Goede ervaringen met Carclean.com

Mensen staan je te woord met goed advies over producten wanneer je iets wilt weten over het onderhoud van de auto.

Keurig geleverd!

Alles wat ik besteld had was netjes verpakt geleverd. Er zaten ook wat sampels bij. Altijd fijn omdat je dan wat kan uitproberen.

Goed service en leuke producten

Leuke en makkelijke site waarop je kunt bestellen wordt altijd netjes op de hoogte gehouden over je bestelling een vlotte verzending met je bestelling. Goede producten en prijs is altijd wel redelijk goedkoop wat hun ook heel erg bijzonder maakt en ervoor zorgt dat je mensen terug laat komen om dingen tebestellen is dat ze er een kadotje bij doen bij besteding van zoveel euro.

Snelle levering, goede service, goed verpakt!

Een snelle, qualitatieve levering in een goed beschermde verpakking!

Snelle en correcte levering!

Heel goeie eerste ervaring met mijn bestelling bij Carclean. De levering was heel snel en de producten waren professioneel verpakt! Een echte aanrader!

Alles oké

Prima leveringen en mooie website.

Eerste keer besteld en tot nu toe goed bevallen.

Steeds waar voor je geld

Steeds wat ik zoek voorhanden. Correcte prijzen, vlotte levering. Communicatief en klantgericht.

Vlugge en correcte levering, aanvaardbare limiet ivm transportkosten, attentie was een surplusje.

Vlotte accurate afhandeling.

Vlotte afwerking. Bezorgtijd erg laat.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs