Ik ben meestal tevreden met mijn bestelde producten

Service is uitstekend en vooral de extraatje is altijd een mooie gebaar,wordt zeer gewaardeerd

Snelle levering, prima product

Snel en goed

Scherpe prijzen en snelle levering, ben zeer tevreden.

Super snel geleverd

Super snel geleverd en product werk super

Top geregeld

Het was de eerste keer dat ik hier bestelde, en ga het zeker opnieuw doen! Alles was 100% in orde, en bedankt voor het leuke cadeautje!

Goede en snelle levering.

Goed en snelle levering.

Uitstekend geleverd

Snel geleverd. Goed product. Goede prijs

Positief

Mijn eerste bestelling bij carclean.com. Duidelijke site, snel verstuurd en een gratis sample ontvangen. Prima dus, nog niets van de producten kunnen gebruiken wegens de vrieskou maar dat zal ongetwijfeld goed komen.

Top service!

Top verkooppunt, doen wat ze beloven!

Mijn bestelling kwam keurig verpakt en sneller dan verwacht. Keurig dus!!

Goede produkten met een eerlijke prijs en snelle levering

Snel en goed geleverd

Goed spul, snel en goed geleverd

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Top bedrijf!

Bestellingen worden altijd snel geleverd. Contact is makkelijk en altijd deskundig advies.

Snelle verzending, prima verpakt, topproducten

Zie titel

Geweldig!!!!

Mooi op tijd , volgens opgegeven datum. en verpakking is zeer goed.

Top bedrijf super snel met verzending

Zeer deskundig

Zeer deskundig, om zodoende het beoogde resultaat te behalen,

Altijd prima ervaring

Ik heb altijd prima ervaring met de mensen van carclean

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering!

Top bedrijf !

Bestelling snel geleverd alles is duidelijk Netjes verpakt Leuk presentje erbij Gewoon top !

Groot assortiment, snelle levering en goede prijzen!

Assortiment is super! Ervaringen over de producten geven veel extra info en vaak een gift bij de bestelling.

Voldoet altijd aan de verwachtingen (die hoog zijn)

Dankzij carclean ben ik verzekerd van top-producten die steeds op tijd worden geleverd, op een makkelijke manier, met de juiste feedback en informatie.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs