Professioneel en klantvriendelijk

Een aanrader!

Heel tevreden.

Heel tevreden. Mooi assortiment goeie producten. Soms mooie aanbiedingen.

top

prima website,goede producten en correcte levering.

Uitstekende service

Prima webshop met uitstekende klantenservice. Producten werden zeer snel geleverd en vragen over het product werden vriendelijk, snel en vakkundig beantwoord.

Super klantvriendelijk en oplossingsgericht!

Super klantvriendelijk en oplossingsgericht! Al jaren klant en dat hebben ze verdient door hun werkwijze en assortiment. Tot de volgende bestelling!

Attent en kundig bedrijf

Goede producten, informatie en service.

Keer op keer goede ervaringen

Al diverse keren producten besteld bij carclean, ervaring positief !. Zelfs als je een vraag hebt kun je bellen / appen en krijg je zeer snel antwoord.

Steeds weer een top ervaring

Een groot gamma aan producten die steeds scherp geprijsd staan. Vlotte verzending die steeds correct verloopt.

Top producten voor een eerlijke prijs, snelle levering en een duidelijke informatieve site!

Grote keus aan top producten met goede beschrijving voor de beginnende detailer, forum is een aanrader!

Prima zaak, kneiter snelle levering

Prima producten, assortiment en kneiter snelle levering. Gratis product bij je bestelling is altijd leuk! Al met al prima toko

Betrouwbaar

Sinds 2008 klant en altijd goede service en betrouwbaarheid.

Helemaal top!

Ging even mis met het pakketje bij de vervoerder en nog dezelfde dag werd een nieuw pakketje opgestuurd. Super service, goed verpakt, helemaal top!

Zijn goed bereikbaar, zelfs via mail. Dankzij de de goede commubicatie van CarClean heb ik een bestelde pomp weer kunnen 'maken'. Een tien voor de Klantenservice!

order op correcte wijze snel opgevolgd.

mijn order was op juiste correcte manier ontvangen en afgehandeld

levering ok

levering prima verlopen wel spijtig dat het product dag daarna van 18.99 eur naar 13.99 is gegaan

Altijd goede raad

Als als ik bel voor advies, dan krijg ik dat ook Verder altijd snelle levering en soms een leuk presentje

Geweldige webshop, leuke producten, snelle levering en capabele en vriendelijke klantenservice.

Goede producten en prijzen en service

Goed assortiment, waardevolle product reviews, en snelle levering. Alles voor een goede prijs. Top!

Veel keuze, goede omschrijving van de producten, behulpzame forum, snelle levering met leuke extra's.

Top producten, uitstekende service

Steeds een zeer goede uitleg op mijn vragen door de klantenservice. Altijd snel en binnen de afgesproken termijn geleverd. Mooi gamma kwaliteits producten.

Opnieuw inloggen was beetje omslachtig verder prima voor elkaar en zeer snel geleverd.

Fantastische auto shampoo

Werkt heel fijn en is super!

Goed geholpen

Kreeg snel reactie op mijn vragen. Producten volgende dag binnen en goed verpakt. Geen verzendkosten. Netjes!

Top winkel met breed assortiment

Meerdere keren besteld bij CarClean.com en altijd snel verzonden. De webshop heeft een breed assortiment aan producten, al met al een topwinkel.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs