Top service!

S’avonds laat besteld, en om 8u11 s’morgens al een track and trace code ontvangen. Je hebt service, en je hebt een fantastische klantenservice zoals bij Carclean. De sterke service van Carclean zorgt er wel voor dat ik vaker teleurgesteld ben door de service van eender welke andere webshop. Doe zo verder!

Super qua producten en levering

Vandaag besteld, morgen in huis is hier wel echt van toepassing. Gebruik en uitleg worden perfect uitgelegd. De filmpjes die ik bekeek waren in het Engels, vertaling naar Nederlands zou het geheel compleet maken. Sommige acties via mail doorgeven zou superhandig zijn voor regelmatige klanten.

Goede producten, vlotte levering & handige site!

Heel aangenaam shoppen op die manier!

Velgencleaner bestelt, Non Ferro. Super snel geleverd voor een bijzonder lage prijs.

goed advies

goed advies gekregen over de producten die ik nodig had zo als gebruikelijk snelle levering

Autocleangeldrop

Heel erg bedankt voor de tijdige en zeer effectieve producten Ahmed

no issues

no issues

Ruime keuze, goede uitleg en kwaliteit prijsverhoging in orde

Je moet wel weten waarvoor je het gaat gebruiken en/of dit geschikt is om jouw doel te bereiken. Het staat allemaal op de site en duidelijk uitgelegd. Er is veel keuze waar je soms door de bomen het bos niet meer ziet, maar er is altijd een product die specifiek bij jou past.

Altijd top

Elke bestelling altijd snel in huis altijd weer een leuk cadeautje erbij Top

Top bedrijf

Altijd netjes mijn bestellingen geleverd gekregen met altijd wel iets extra's erbij. Super leuk.

Een besteld product niet meer leverbaar, prima alternatief aangeboden!!!!

Mooi overzichtelijke website waar je duidelijk je weg in kan vinden. Snelle levering. Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van he bestelling.

snelle levering, prima product

Snelle levering , prima product

snel en goed.

prima webshop. Alles snel en goed verpakt verstuurd. Kwaliteit!

Prima online winkel.

Voldoende assortiment. Snelle en nette levering. Een aanrader

Goed product, snel geleverd.

Goed product, snel geleverd.

Zoals altijd perfect van bestelling tot levering en kwaliteit van de producten!

Gewoonweg fantastisch

Snelle levering, goed verpakt en natuurlijk een super servis. Ze staan steeds klaar om op al je vragen een goed geformuleerd antwoord te geven.

Goed te bereiken voor informatie.

Enorme keuze , heldere product omschrijving !! gemak van betaling ! Snelle levering en topkwaliteit van producten !!

Uitstekende service

Prima service en snelle verzending.

Zeker weer!

Echt een goede webshop. Met scherpe prijzen.

Goede zaak

Wel keus op de website. De bestelling wordt netjes bevestigd, en ze leveren snel... zeer tevreden en kon zeker terug.

Super service en zeer snelle levertijd

Zeer tevreden, snelle levertijd en zeker en vast voor herhaling vatbaar

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs