Heel ruim aanbod, goede kwaliteitsproducten, heel behulpzaam en snelle levering (als postNL meewerkt tenminste). Dus echt the place to be voor elke autoliefhebber!

Leuke verrassingspakket!

Snelle levering en leuke spulletjes, voor herhaling vatbaar.

Alles was netjes en snel geleverd. Goed verpakt en net zoals beschreven.

Snelle goede levering

Het is fijn te weten dat je bestelling snel en goed aankomt, zeker wanneer je het ook direct nodig hebt

Super tevreden, vlotte levering en correct

Zeker tevreden, zelfs voor vragen of problemen kan je mailen en ontvangt vlot mail terug. Zeer vlotte levering en goede service.

Overzichtelijke website, groot assortiment

Vorige maand gebeld met Carclean voor advies voor het reinigen van mijn lederen bekleding. Er werd ruim de tijd genomen e.e.a. uit te leggen. Kreeg het gevoel dat ze verstand hadden van de producten, en dat wekt vertrouwen. De bestelling werd snel geleverd, met nog een extra attentie.

gewoon goed heb mijn bestelling zeer snel ontvangen .

Bestelling geplaatst en binnen paar minuten bevestiging per mail gekregen. Twee dagen later spullen binnen en aan de slag. Alles naar wens en verwachting gegaan dus.

Goed Product

Doet wat net moet doen

Correcte afhandeling van mijn bestelling en wat extra dingetjes erbij!

Altijd goede service en snelle levering

Zie samenvatting

Perfecte ervaring

De tijd genomen voor mijn wensen. Aangegeven niet bekend te zijn met de producten en een duidelijk advies + uitleg gekregen. Gratis product meegekregen. Ik ben zeer tevreden over de gehele ervaring

Gewoon goed, tijdig het juiste geleverd

Heel snelle levering. Tip top inorde!!

Om 17u mijn bestelling geplaatst en de volgende dag om 14u werd alles netjes geleverd. Wat een top service!!!

Super snel geleverd met een leuke extra

Fijn product

Goede shampoo, werkt fantastisch en geeft een mooi lasgje.

Top bedrijf

Goede producten

Zoals gewoonlijk alles snel en goed kunnen bestellen en snel afgehandeld! Zoals het hoort en zoals altijd van carclean!

Top service en goede producten

Degelijke producten. Met een snele levering

Gewoon goed.

Snelle, correcte verzending. Goede producten.

Ruim assortiment, goede spullen, vlotte levering

Ruim assortiment met de betere merken, goede service, duidelijke communicatie, met name tijdens de drukke periode in december als PostNL erg veel problemen heeft. Regelmatig leuke acties.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Gewoon top!

Producten perfect volgens planning ontvangen. Netjes verpakt! Top producten!

Ondanks de drukte tijdige levering. Goede feedback.

De nr1 voor detailing producten

Mooi assortiment,scherpe prijzen. En altijd volgende dag geleverd!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs