Snelle levering, goed verpakt.

Snelle levering, goed verpakt.

Snelle levering en deskundig advies

Super! Top service, advies en snel in huis.

Allemaal toppers!. Uitstekende service, advies geven is nooit te veel gevraagd. Altijd snel in huis. Met de feestdagen een handgeschreven kaartje erbij. Gewoon top!.

Aankoop Q²M Cure producten

Snelle, goede service aanrader

Total Wipe Out

It's perfect!! thanks for the good product!!

Ik bestel alles bij carclean omdat de keuze zeer groot is . En top afgeleverd.

Snel

Snel

Ruim aanbod, snelle levering en altijd een leuke verassing!

Ik besteld regelmatig producten, hier vind ik bijna alles wat ik nodig hebt. Als er iets verkeerd is is het dan snel opgelost. Ik raad zeker deze site aan

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze en super snelle levering, zelf ben ik zeer tevreden met Gyeon producten. Goede omschrijving en zelfs video filmpjes met uitleg.

Goede web-site, product was inderdaad direct leverbaar en werd snel geleverd.

zie hiervoor

Goede service voor nette prijs

De producten zijn in prima staat en ook netjes verpakt, vloeistoffen in een gesealde verpakking. Kort na bestelling via de post mogen ontvangen. Al met al tevreden.

Zeer snelle levering

Door de vele reviews op de site kan je heel goed kiezen tussen de producten.

Uitstekend bedrijf!

Mijn eerste ervaring met Carclean was direct een voltreffer. Mijn particulier aankochten DAP 900 had een defect en het benodigde onderdeel werd kosteloos door Carclean vergoed! Ook het contact met één en de zelfde medewerker liep vlekkeloos. Carclean is voorbeeld voor vele bedrijven in mijn ogen.

snelle service, attent en professioneel

Snelle levering en goede informatie. Top zaak

Super service

Een super service betreft de 303 graphene nano spray coating En zo ie zo altijd super snelle levering En zelfs in deze tijd weten ze het nog de volgende dag bij je thuis te krijgen

UITSTEKEND

snelle reacties bij verkeerde bestelling . Gemakkelijk retourneren . Snelle service . Juiste prijzen !

Duidelijke website, afhandeling en leveringen in orde!

altijd goed, ik ben een zeer tevreden klant

altijd goed, ik ben een zeer tevreden klant

Klantvriendelijk en goed meedenken.

Mijn 1e ervaring met Carclean was prima. Op vragen werd snel en correct gereageerd. Ook toen er iets werd geleverd wat bleek niet passen, is dit snel opgelost. Voor vervolg aankopen weet ik waar ik moet zijn.

Goed assortiment aan goeie prijzen. Snelle levering.

Goed assortiment aan goeie prijzen. Snelle levering.

Altijd correct en snel geholpen

Al mijn detailspullen komen van bij Carclean. Steeds correct en snel geholpen.

Doen wat ze beloven

Vandaag besteld, morgen geleverd! Al twee maal snelle service en telkens testprodukt bij!

1 van de beste omtrent detailing in de Benelux.

Een leuke, duidelijke website met een uitgebreid gamma aan producten om ieders wagen er weer als nieuw uit te laten zien. Verder zeer concurrerende prijzen en vlotte verzending. Tot op heden een tevreden klant. Doe zo verder!

Ruim assortiment met goede prijzen

Ruim assortiment met goede prijzen en snelle levering. Veel informatie ook op het carclean forum.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs