Goede producten en snelle levering!

Hier kunnen veel winkels/online shops een voorbeeld aan nemen. Levering, producten, ondersteuning allemaal goed in orde!

Bestelling in orde, contact mag vriendelijker

Heb onlangs een bestelling gedaan. Na zes dagen vroeg ik of er zicht was op de leverdatum, en kreeg een lange en geïrriteerde mail terug met hoe druk ze zijn. Met een opsomming waar ik niets aan had. Bestelling zelf was prima in orde. Opvallend, na mijn mail had ik de bestelling de volgende dag opeens in huis!

Super service

Super goede en snelle service! Ook zeer goed advies op vragen!

Veel keuze

Veel keuze. Goede overzichtelijke website. Snelle levering

Donders goed

Normaal snelle verzending. Goed verpakt. En zelfs toen de post het liet afweten via sociale uitleg van carclean hoe de vork in de steel zit. Hulde.

de beste

nooit problemen zeer behulpzaam

Snelle en correcte service .

Snelle en correcte service . Ook snelle info via WhatsApp .

Ik ben zeer tevreden

Enige puntje van kritiek ik zou graag iets meer testproducten gratis krijgen

Levering was compleet en ondanks de drukte wat mij betreft op tijd. 1 lekkende verpakking, dat is niet oke. Hier is wel compensatie voor aangeboden. Communicatie kan efficiënter.

Nette prijzen en snelle levering!

Alles op voorraad,nette prijzen en een snelle levering van de producten!

Mooie producten duidelijke site en nette prijzen

Erg tevreden met de kwaliteit van de producten. Nu voor het eerst kenotek auto shampoo gebruikt. Absoluut geweldig spul!

Hele fijne spullen

Heb op aanraden van vrienden voor het eerst besteld bij Carclean. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Producten waren goed en snel geleverd.

Gewoon goeie shop, snelle levering, wel alleen korting op niet populaire items

Prima winkel, betrouwbaar, krijg alles keurig geleverd en ook nog snel.

Fantastisch bedrijf

Al heel veel bestellingen gedaan en al altijd perfect verlopen en dit tegen zeer mooie prijzen! Ook levering naar België verloopt telkens ongelooflijk vlug !

Mijn 1e aankoop snel ontvangen en bij versturen kreeg ik netjes de track trace code. De poetsmachine zat netjes in de tas samen met de poets spullen.

Gewoon dikke prima top service

Service is gewoon prima! Zelfs als de postbode even niet meer weet hoe het werkt

1 product anders geleverd

Alle producten geleverd, maar een shirt in de verkeerde maat. Voor de rest gewoon goed als altijd!

Vlotte verzending

Vlotte aankoop en vlotte verzending.

Uitstekende service, levering en adviezen

Ik shop al tien jaar mijn auto spullen bij Carclean. Ze zijn altijd bereid je advies te geven met daarbij rekening houdend met je wensen en budget. Garantie gevallen worden netjes afgehandeld, maar ook daarbuiten word je goed geholpen. producten die niet naar tevredenheid zijn wordt een oplossing voor gezocht. Leveringen zijn altijd snel en op tijd. En zo niet dan ligt het bij PostNL ;-) Keep up the good work guys!

Vlekkeloos

Vlotte en correcte levering, aantrekkelijke prijzen.

Vanwege de drukke periode kwam mijn bestelling iets later dan aangegeven maar had hiervoor wel begrip. Keurig verpakt ook.

Dit bedrijf is gewoon top.

Deze keer verliep de levering trager dan anders omwille van perikelen die de distributiebedrijven ondervonden n.a.v. Black Friday. Carclean verwachtte dit, communiceerde er vooraf, tijdens en na de levering zeer duidelijk over en zorgde er op deze manier voor dat de klanten zich niet dienden ongerust te maken. Super service, en NEEN, ik heb geen aandelen in het bedrijf. Als het goed is mag het gewoon gezegd worden.

Beter dan topper kan het bijna niet

Wat een fijne club en bedrijf is dit

Artikelen snel geleverd, snelle reactie bij vragen, alles naar wens !

Ik heb goede ervaring met mijn bestellingen bij Carclean. De service staat op een hoog niveau.

Snelle Service

Zoals gewoonlijk mooie producten en super snelle afhandeling en binnen 4 dagen alles in huis, zelfs met de Black Friday acties. Ga zo door!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs