Goed genoeg

Dit keer moesten we wat langer wachten door postnl dat heeft de pret wel een beetje bedorven En nu heb ik 2x gehad dat het met een actiedag vrij lang duurde

Altijd de juiste spullen geleverd voor een goede prijs

Openheid over de levering (ook als er problemen met de levering zijn) is super fijn!

Altijd goed en snel

Goede service en fijne producten.

Geweldig!!

Uitstekende service, goede kortingen, snelle levering. Ze houden hun social media goed bij via Instagram, je wordt goed op de hoogte gehouden van alles. Geen addertjes onder het gras, goede site voor auto poetsmiddelen. Inmiddels al 4 orders gedaan, niks om aan te merken!!

Top voor elkaar!

Wederom top voor elkaar snelle levering! En goed verpakt.

correct

correcte en vlotte levering van de produkten

Klantgerichte onderneming

Groot assortiment tegen een goede prijs en een geweldige service. Meer heb je niet nodig.

Huisleverancier, Nr. 1 spot :)

What else?

De beste webshop voor auto poetsspullen, betrouwbare mensen en service.

Deze winkel is mijn vaste prik voor autopoetsspullen. Het assortiment is ontzettend breed en diep, daarnaast kiezen ze zorgvuldig nieuwe producten uit, zodat we de beste kwaliteit in huis krijgen. Niet de goedkoopste, maar blinkt uit in aanbod, service en het belangrijkste nog wel: er werken mensen met passie.

Mooi service gericht bedrijf.

Goede service en snelle afhandeling.

Uitstekende service

Bliiven uitstekende service verlenen. Helemaal niks op aan te merken.

Super service!!

Top zoals altijd

Deskundig, professioneel en uiterst vriendelijk.

Al jaren klant. Heel tevreden. De aktie-dagen zijn altijd extra voordelig!

Gewoon top

Top producten top servies

gewoon Top

Overzichtelijke site levering erg snel en accuraat.

Scherpe prijzen en snel geleverd

Prima bedrijf om je spullen te kopen.

Uitmuntende service, vriendelijk en vakkundig personeel

Gewoon goede service en een groot assortiment

Top zaak

Top zaak voor auto clean spullen

Altijd een extraatje naar gelang de geplaatste bestelling

Super service

Zeer goed!

Ruime keuze in verschillende producten, makkelijk bestellen en snelle levering!

Snel en goed geleverd.

Ik ben hierover tevreden.

Vakdeskundige en behulpzame medewerkers.

Deskundige en behulpzame medewerkers die je de juiste spullen adviseren bij jouw vraag.

Vlot en voor een nette prijs en een attentie er bij.

Meestal wordt het snel geleverd. En een kleine attentie er bij! Prijzen zijn reëel. En een groot assortiment.

Duidelijke website

De informatie op de website gedeeld met de ervaringen van anderen maakt het gemakkelijk om je artikel te bepalen. Snelle nonsens levering maakt het betrouwbaar

Prima assortiment

Betrouwbaar en snelle levering