De max

zeer tevreden snelle levering doe zo voort

Goed geholpen in showroom

Goed advies en snel geholpen

top

alles correct en volgende dag geleverd

Professioneel, snel, makelijk

Prima materiaal en snelle levering

Materiaal is van top kwaliteit en de levering was snel en tip top in orde

Niets op te zeggen super!

Top in orde

Zeer klant vriendelijke en deskundige medewerkerss

Zeer klant vriendelijk en fijn geholpen

Prima website

Tot nu toe 2 keer besteld, daar zat 1 grote bestelling tussen. 1 product was niet op voorraad en werd toen vervangen door de fles met meer inhoud. Dit vond ik heel netjes!

Goed advies en snelle levering.

Zeer aan te bevelen .

Ok

Goed spul snelle levering

al veel besteld en altijd een goede en snelle levering gehad met een extraatje. Top mannen blijf zo door doen

Ik heb hier al meerdere malen besteld dit kwam altijd de volgende dag aan. Ze hebben een geweldige service en een super aanbod aan producten dit is de place to be als je houd van je auto en van het nieuw houden van je auto!

Uitstekende keuze van producten en snelle levering .

Super goede shop met keuze uit veel producten en ook de beschrijving erbij wat het allemaal doet .

Zeer goed!

Snelle levering en gratis gadgets

Een woord; geweldige service!

Kom altijd weer terug, super snelle levering!

Wat een TOPservice!

Snelle en uitgebreide antwoorden van Carclean maakt het bestellen van de juiste producten mogelijk! Goed en uitgebreid aanbod met snelle verzending. Ik ben vaste klant!!

zeer goed

Altijd netjes geholpen, geen vraag te gek en tot nu toe alles op voorraad wat ik wilde hebben.

Alles is vlot verlopen

Snel en goed

Snel verzonden, duidelijke communicatie per mail.

Super service en altijd tijd om advies te geven.

Toen ik net begon met auto wassen en detailen. Had ik best wel veel vragen, aangezien je zoveel spullen tegenwoordig heb. Maar ik heb in al die tijd nog nooit een miskoop gedaan.

Alles is vlot verlopen

Goede site

Snelle levering en groot aanbod van producten. Duidelijke omschrijving van doel van de producten. Veel reviews van klanten zodat het duidelijk is of product werkt naar behoren

Goed bedrijf zeer tevreden

Top bedrijf

Fijne shop

Snelle levering prima after sales

Goede producten en duidelijke site.

Alles wat nodig bent op één plek! Geen nare ervaringen gehad met de service. Erg tevreden.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs